MENÜ

2024 Milli Piyango teselli ikramiyesi nedir? Teselli ikramiyesi sorgulaması nasıl ve nereden yapılır? Teselli ikramiyesi ne kadar?

Milli Piyango çekilişi öncesi büyük hayaller ve büyük umutlar var. Yıbaşı Piyango bileti alan vatandaşlar büyük ikramiyenin hayalini kuruyor. Ancak büyük ikramiyeyi tek rakamla kaçıranlar için ise Milli Piyango teselli ikramiyesi var. Peki, 2024 Milli Piyango teselli ikramiyesi nedir? Teselli ikramiyesi sorgulaması nasıl ve nereden yapılır? Teselli ikramiyesi ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

2024 Milli Piyango teselli ikramiyesi nedir? Teselli ikramiyesi sorgulaması nasıl ve nereden yapılır? Teselli ikramiyesi ne kadar?

Milli Piyango teselli ikramiyesi nedir? Milli Piyango bileti alan ve tek rakamla büyük ikramiyeyi kaçıran vatandaşlar için teselli ikramiyesi ödeniyor. 31 Aralık Pazar günü yapılacak Milli Piyango çekilişi sonrası 400 milyon TL'lik dev ikramiye sahibini bulacak. Milli Piyango çekilişine dair tüm terimler google'den araşıtırılıyor. Peki, 2024 Milli Piyango teselli ikramiyesi nedir? Teselli ikramiyesi sorgulaması nasıl ve nereden yapılır? Teselli ikramiyesi ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

2024 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL’lik büyük ikramiyenin tamamı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dağıtım garantili olacak. Belirlenen kuralla birlikte bilet payına bakılmaksızın, büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek.

ÇEYREK, YARIM VE TAM BİLET FİYATLARI

1 Ocak günü yapılacak çekilişte şansını deneyecekler için çeyrek bilet 100TL, yarım bilet 200 TL, tam bilet 400 TL’den satılacak.

TESELLİ İKRAMİYESİ NEDİR?

Teselli ikramiyesi, Milli Piyango biletinin çekilişinde en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının, her hanesindeki rakama göre bir farklılık gösteren ikramiyedir.

Haberin Devamı

Teselli ikramiyesi tutarı 31 Aralık 2023 Pazar günü yapılacak çekilişte belli olacak.

2023 TESELLİ İKRAMİYESİ NE KADARDI?

2023 yılında teselli ikramiyesi tam 200 bin TL olmuştu. Tam bilete sahip olan kişiler 200 bin TL, yarım bilete sahip olan kişiler 100 bin TL ve çeyrek bilete sahip olan kişiler 50 bin TL teselli ikramiyesi aldı.

 

YORUM YAZ