MENÜ

2024 Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi ne zaman, Milli Piyango bileti sorgulama nasıl yapılacak?

2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi tarihi yaklaştıkça heyecan artıyor. Milyonlarca vatantaş satın alacağı milli piyango biletleri sonrası zengin olma hayali kuruyor. Tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet fiyatlarıyla birlikte büyük ikramiye miktarı resmi olarak açıklandı. Peki, 2024 Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi ne zaman, Milli Piyango bileti sorgulama nasıl yapılacak? Milli Piyango içeriklerine dair tüm detaylar haberimizde...

2024 Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi ne zaman, Milli Piyango bileti sorgulama nasıl yapılacak?

2024'e girilecek ilk dadikalarda "Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi" heyecanı yaşanacak. Milyonlarca vatantaş satın alacağı milli piyango biletleri sonrası zengin olma hayali kuruyor. Tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet fiyatlarıyla birlikte büyük ikramiye miktarı resmi olarak açıklandı. Peki, 2024 Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi ne zaman, Milli Piyango bileti sorgulama nasıl yapılacak? Milli Piyango içeriklerine dair tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

2024 Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi ne zaman, Milli Piyango bileti sorgulama nasıl yapılacak

TOPLAM İKRAMİYE TUTARI BELLİ OLDU!

Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL. Büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık 2023 gecesi televizyonda canlı olarak yayınlanacak ve tüm çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da açıklanacak.

2024 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 400 milyon TL’lik büyük ikramiyenin tamamı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dağıtım garantili olacak. Belirlenen kuralla birlikte bilet payına bakılmaksızın, büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek.

2024 Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi ne zaman, Milli Piyango bileti sorgulama nasıl yapılacak

ÇEYREK, YARIM VE TAM BİLET FİYATLARI

Haberin Devamı

1 Ocak günü yapılacak çekilişte şansını deneyecekler için çeyrek bilet 100TL, yarım bilet 200 TL, tam bilet 400 TL’den satılacak.

MİLLİ PİYANGO BİLETİ NASIL ALINIR?

Önceden basılmış olan Milli Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edebileceğin Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuştur. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır.

Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin!

Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.

MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYE ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Milli Piyango tarafından dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL. Büyük ikramiye çekilişi 31 Aralık 2023 gecesi televizyonda canlı olarak yayınlanacak...

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA NASIL YAPILACAK?

2024 yılı Milli Piyango çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da açıklanacak. Sonuçlar millipiyangoonline.com'dan öğrenilebilecek.

YORUM YAZ