MENÜ

Efe İnanç: Oyuncularım çok güzel reaksiyon verdi

Şanlıurfaspor Yardımcı Antrenörü Efe İnanç, 2-1 kazandıkları Adanaspor maçının ardından konuştu, "Takımlar yavaş yavaş oturacak, toparlanacaklar. Biz de olumlu oyunumuzu daha olumlu hale getirmek ve yaptıklarımızı daha iyi yapmak için gayret göstereceğiz" dedi.

Efe İnanç: Oyuncularım çok güzel reaksiyon verdi

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Adanaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Şanlıurfaspor'da yardımcı antrenör Efe İnanç, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Daha sakin oynamalıydık. Adanaspor'un analizini yaptıktan sonra daha çok topa sahip olarak oynama hedefimiz vardı. Bunu genel olarak çok iyi yapamadık ve ilk yarıyı maalesef mağlup bitirdik. İkinci yarı oyuncularım daha sakin, sabırlı oynadılar. Kapanan takımlar için en iyi özellik kenardan oynayabilmekti. Oyuncularım gayretliydi ve sonradan giren oyuncularım çok güzel reaksiyon verdi. Son dakikada duran toptan atılan bir golle bize bu sevinci yaşattılar. Ligin çok başındayız. Takımlar yavaş yavaş oturacak, toparlanacaklar. Biz de olumlu oyunumuzu daha olumlu hale getirmek ve yaptıklarımızı daha iyi yapmak için gayret göstereceğiz"

 

YORUM YAZ