MENÜ

Şanlıurfa taraftarına güveniyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Şanlıurfaspor, bu hafta karşılaşacağı Eyüpspor maçında taraftarlarından destek bekliyor.

Şanlıurfa taraftarına güveniyor

Kulüp ikinci başkanı Ömer Kapaklı, yaptığı yazılı açıklamada, ligde iddialarını sürdürebilmeleri için bu haftaki Eyüpspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı

Eyüpspor ile aralarında 2 puanlık bir fark olduğunu, dolayısıyla Şanlıurfaspor’un ilk 5’e girebilmesi için bu maçın büyük önem taşıdığını ifade eden Kapaklı, taraftarın desteğini beklediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:
"30 bin kişilik stadımızın pazar günü dolmasını istiyoruz. Lise öğrencilerinin bu önemli maça gelmesi için görüşmelerimiz oldu. Sanırım 2 bine yakın taraftarımız liseli öğrencilerden oluşacak. Bu konuda katkı sağlayan milli eğitim müdürlüğü yetkililerine, ayrıca Eyüpspor maçı duyurularıyla ilgili medyamıza da teşekkür ediyoruz. Pazar günü karşılaşacağımız Eyüpspor’un da kaliteli bir ekipten oluştuğunu ve bu maçın da zor geçeceğini biliyoruz. Ancak bu önemli maçta en az 20 bin taraftarımızın stada gelerek takımlarına gereken desteği vereceğine, taraftarımızın müthiş desteğiyle bu maçı galibiyetle geçeceğimize inanıyoruz."

Haberin Devamı

Adlan ve Cem’in sarı kart cezası nedeniyle Eyüpspor maçında takımdaki yerini alamayacaklarını da hatırlatan Kapaklı, "Teknik direktörümüz Erol Tok her futbolcumuzu hazır bir şekilde, görev bekleyecek konuma getirmiş. Bu nedenle sahada mücadele edecek futbolcularımızın bu iki futbolcunun varlığını hissettirmeyeceklerine inanıyoruz" dedi.

AA

YORUM YAZ