MENÜ

"Sanki Play Station oynuyor!"

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, dün akşam takımına 4 gol atan Barcelonalı futbolcu Lionel Messi'yi bilgisayar oyunu karakterine benzetti ve futbolcunun, "dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olma yolunda ilerlediğini" söyledi.

"Sanki Play Station oynuyor!"

Wenger, Barcelona’ya 4-1 yenildikleri maçından ardından düzenlediği basın toplantısında, dün akşam iki takım arasındaki farkın Messi olduğunu belirterek, "Yapılan her hatayı kendi lehine çevirebiliyor. Barcelona çok iyi bir ekip. Ancak Messi denen bir oyuncu var ve bu oyuncu oyunun gidişatını her an değiştirme yeteneğine sahip. Sanki Play Station" diye konuştu.

Messi’nin çok genç olduğunu, çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığını söyleyen Wenger, bu futbolcu gibi bir maçta 4 gol atan fazla oyuncu bulunmadığını kaydetti.

Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola da maçın ardından düzenlediği basın toplantısında Messi’yi övdü, başarının tüm takıma ait olduğunu söyledi.

MESSI'NİN DÜN AKŞAMKİ ŞOVU



1-0 yenik duruma düşmelerinin ardından galip gelmelerinin çok önemli olduğunu ifade eden Guardiola, "Oyun, 1-0’dan sonra tehlikeye girdi. Ancak Messi skoru bir anda eşitledi ve daha iyi oynamaya başladık. Messi bu akşam çok iyi oynadı" diye konuştu.

Guardiola, Avrupa’nın en iyi takımlarından birini eleyerek yarı finale çıkmış olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, CSKA Moskova’yı eleyen İnter ile karşılaşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ