MENÜ

Samuel Eto'o: Ronaldo'dan sonra en iyisi bendim

Yolu ülkemizden de geçen eski yıldız golcü Samuel Eto'o, iddialı açıklamalar yaptı. Kamerunlu isim, kendisini Fenomen Ronaldo'dan sonra gelmiş geçmiş en iyi ikinci santrfor olarak gördüğünü söyledi.

Samuel Eto'o: Ronaldo'dan sonra en iyisi bendim

Bir dönem Antalyaspor ve Konyaspor formaları da giyen dünyaca ünlü yıldız Samuel Eto'o, sosyal medya hesabından yaptığı yayında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Kamerunlu yıldız, tüm zamanların en iyi oyuncuları arasında olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

İşte Eto'o'nun dikkat çeken o açıklamaları:

"Mevkilere göre değerlendirdiğimiz zaman Afrika'nın yetiştirdiği en iyi golcü olduğumu söyleyebilirim. Afrikalı santrforlardan ne Drogba ne de Diouf benimle aynı seviyede... Hiç kimse onların benimle aynı seviyede veya benden daha iyi olduğunu söyleyemez. Kariyerimde hep bir numara olmak istedim ve bunun için çok çalıştım. Büyük oranda başarılı da oldum. Hatta fenomen Ronaldo'dan sonra gelmiş geçmiş en iyi ikinci santrfor olduğumu bile söyleyebilirim... Ronaldo'yu bu yarışın dışında tutuyorum; çünkü o çok farklı ve saygı duyulması gereken bir isimdi."

Samuel Etoo: Ronaldodan sonra en iyisi bendim

"Kendimi elçi gibi değil, bir Katarlı gibi hissediyorum. Şampiyona için büyük emek veriyoruz ve 2022'nin en güzel Dünya Kupalarından biri olacağına inanıyorum."

Haberin Devamı

TRT Spor

YORUM YAZ