MENÜ

Samsunspor'dan galibiyet sözü!

TFF 2. Lig Beyaz grubunda 52 puanla liderlik koltuğunda yer alan Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam maçtan önce basın toplantısı düzenledi. Ligde yalnızca 1 mağlubiyeti bulunan ve son 5 haftayı galibiyetle kapatan lider Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Kalan 13 tane final karşılaşmasının ilkini Afyonspor'a karşı oynayacağız. Yolumuza devam etmek için bize gerekli olan 3 puanı alacağımıza inanıyorum." açıklamasında bulundu.

Türkiye'deki liglerde kalesinde gördüğü 8 golle en az gol yiyen takım konumunda bulunan Yılport Samsunspor galibiyet serisine bu hafta evinde karşılaşacağı Afjet Afyonspor karşısında da devam etmek istiyor. Maçtan önce kulüp sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, "Kalan 13 tane final karşılaşmasının ilkini Afyonspor'a karşı oynayacağız. Yolumuza devam etmek için bize gerekli olan 3 puanı alacağımıza inanıyorum." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

"HAYAL KIRIKLIĞI YARATIYORSUNUZ!"

Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medyada verdiği demeçte ise taraftarlara sitede bulundu. Satılan biletlerin az olmasından yakınan Yüksel Yıldırım, taraftarlara inat şampiyon olunacağının mesajını verdi!

YORUM YAZ