MENÜ

Ertuğrul Sağlam: Tek hedefimiz bir üst lige çıkabilmek!

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kamp etabıyla tamamlayan Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu. Yoğun bir dönem geçirdiklerini belirten tecrübeli teknik adam, "Tek hedefimiz bir üst lige çıkabilmek" dedi.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, takımın hedefleri hakkında Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Yoğun bir kamp dönemi geçirdik!

Tek hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu söyleyen Sağlam, "Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Kamp süresince takım içi birlikteliği üst seviyeye çıkarmak için oyuncularımız uğraş verdi. Takımın fiziksel kalitesini arttırmak için çabaladık." dedi.

Tek hedefimiz üst lige çıkabilmek!

Tek amaçlarının bir üst lige çıkmak olduğunu belirten Ertuğrul Sağlam, "Gurubumuzda bizimle beraber aynı hedefleri olan Manisa FK var. Onlar da ciddi yatırımlar yaptılar. Kıyasıya bir yarış olacak. İnşallah bu yarışı biz kazanacağız." ifadelerini kullandı.

3 oyuncu daha transfer edeceğiz!

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Sağlam, " Eksikliklerimiz var ama devre arasında transfer yapmak hiç kolay olmuyor. Halil Çolak ve Recep Burak Yılmaz'ı transfer ettik. 3 oyuncu daha transfer edip hafta sonuna yetiştirmek istiyoruz. İkinci yarı alternatif bir kadro oluşturmamız gerekli" dedi!

YORUM YAZ