MENÜ

Samsunspor'un serisini Beşiktaş bitirdi

Ligde evinde oynadığı son 2 mücadeleyi kazanan Samsunspor, dün konuk ettiği Beşiktaş’a 84. dakikada yediği golle boyun eğdii.

Samsunspor'un serisini Beşiktaş bitirdi

Samsunspor, Süper Lig’in 13. haftasında evinde Beşiktaş’ı ağırladı. Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol cezalı olduğu için maçta yer alamadı. Pendik maçının bitiminde kırmızı kart gören Gisdol’un yerine yedek kulübesinde takımı antrenör Erdinç Sözer yönetti. Penaltıdan yenilen gole 25. dakikada karşılık veren Samsunspor, 84. dakikada Colley’in sayısına engel olamayınca hüsran yaşadı. Samsunspor, Beşiktaş’ı en son 10 Ekim 2001 tarihinde 2-1’lik sonuçla yenmişti. Karadeniz ekibi, bu tarihten sonra Beşiktaş ile sahasında oynadığı 6 karşılaşmada 5 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

Haberin Devamı

‘Çok istekliydik’

Samsunspor, evinde çıktığı son 2 karşılaşmayı da kazandı. 10. haftada Hatayspor’u 2-1’le geçen Karadeniz temsilcisi, 11. hafta mücadelesinde İstanbulspor’u da 2-1 mağlup etmişti. Samsunspor Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, “Çok üzgünüz. Maça çok iyi hazırlanmıştık. Çok istekliydik. Büyük bir enerjiyle oynadık ama sonuçta maçı puansız tamamladık. En az 1 puan alabilirdik ama yapamadık. Çok gol pozisyonu yakaladık ama golü bulamadık. Maçtan puansız ayrıldığımız için çok üzgünüz” dedi. Ayrıca Samsunspor, ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ dolayısıyla Beşiktaş karşısına bu maça özel hazırlanan mor formayla çıktı.

Samsunsporun serisini Beşiktaş bitirdi

YORUM YAZ