MENÜ

Samsunspor'dan transfer yasağı açıklaması! Detayları duyurdular...

Eski futbolcusu Arvydas Novikovas'ın alacaklarının zamanında ödenmemesi iddiası sonrasında FIFA'dan iki dönem transfer yasağı alan Samsunspor konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı, detayları duyurdu...

Samsunspor'dan transfer yasağı açıklaması! Detayları duyurdular...

FIFA, Samsunspor'un eski futbolcusu Arvydas Novikovas'ın alacaklarının zamanında ödenmediği iddiasıyla kırmızı beyazlı kulübe iki dönem transfer yasağı vermişti. Samsunspor, olayın karşı tarafça eksik bilgilendirmeden kaynaklandığını vurgulayarak CAS'a itirazda bulunduğunu açıklamıştı.

Haberin Devamı

Samsunspordan transfer yasağı açıklaması Detayları duyurdular...

Kırmızı-Beyazlı ekipten konuyla ilgili bir açıklama daha geldi. İşte Karadeniz ekibinden yapılan o açıklama...

"Türk Spor Medyasının ve Samsunspor Taraftarlarımızın Dikkatine; Önceden bilgilendirdiğimiz üzere, eski futbolcumuz Arvydas Novikovas ile sulh yoluyla anlaşmamıza rağmen FIFA tarafından haksız bir şekilde tarafımıza transfer yasağı cezası uygulanmıştı. Ardından, Kulüp avukatlarımız FIFA’nın haksız kararına karşı Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvuruda bulunmuştu. Kulüp Avukatlarımız ve İsviçreli Avukatlarımız bugün İsviçre’de yaklaşık beş saat süren CAS duruşmasına katılmış ve olayı FIFA avukatları ile CAS hakemlerine açıklamıştır."

'Kış transfer döneminde uygulanmasın'

İlgili CAS kararının Aralık ayı sonuna kadar açıklanması beklenmektedir. Avukatlarımız ayrıca, kararda gecikme olması ihtimalini dikkate alarak; ilgili karar açıklanana kadar önümüzdeki kış transfer döneminde transfer yasağının uygulanmamasını talep etmişlerdir. Söz konusu hususta hukuki çalışmalar titizlikle devam etmekte olup, bu süreçte kamuoyu ve tüm taraftarlarımız bilgilendirilmeye devam edilecektir.

Samsunspordan transfer yasağı açıklaması Detayları duyurdular...

YORUM YAZ