MENÜ

Samsunspor'dan Paco Alcacer bombası!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Paco Alcacer ile bir aydır görüşüyoruz. Suudi Arabistan ekibi teklifimizi kabul etti, oyuncu kabul etmedi. Kulübü, oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Teklifimizi yaptık bekliyoruz” diye konuştu.

Samsunspor'dan Paco Alcacer bombası!

Samsunspor’dan transferde flaş adım... Samsunspor Kulübü, İspanyol forvet oyuncu Paco Alcacer ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, Paco Alcacer’i istediklerini duyurdu. Transfer çalışmaları hakkında bilgiler paylaşan Kırmızı-Beyazlılar’ın patronu, “İstediğimiz oyuncular var. Bir oyuncu Avrupa Kupası oynuyor, biri elenen takımda. İsim veremem. Taraftar beğenir, beğenmez. Biri 6, bir tane 8, bir tane de kanat alacağız. Yani 3’ü geliyor, 3 tane daha alacağız. Paco Alcacer ile 1.5 aydır görüşüyoruz. İstiyoruz. İspanya ile görüşüyor, gitmezse gelebilir” dedi.

Haberin Devamı

Hüseyin Eroğlu’nun hedefi üst sıralar

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi, 15 Eylül’e kadar eksiklerini tam olarak gidermek istiyor. İstanbulspor maçı ertelendiği için puan tablosunda istediği noktada olmayan Samsunspor’un Milli aradan sonra hedefi doğrudan üst sıralara yükselebilmek.

Samsunspordan Paco Alcacer bombası

YORUM YAZ