MENÜ

Samsunspor'dan bek operasyonu!

Karadeniz ekibi, sol bek için Marc Bola, sağ bek için de Nanu ile temasa geçti. Karadeniz ekibi, yeni sezon öncesinde iki oyuncuyu da renklerine bağlayıp, kadrosunu güçlendirmek istiyor

Samsunspor'dan bek operasyonu!

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunspor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Karadeniz ekibi, son olarak sol bek ve sağ bek transferleri için gaza bastı. Gelen son haberlere göre Kırmızı-Beyazlılar, sol bek için rotasını İngiltere’ye çevirdi.

Haberin Devamı

Samsunspordan bek operasyonu

Bola ikna edilmeye çalışılıyor

Championship ekiplerinden Middlesbrough forması giyen Marc Bola’yı isteyen Samsun ekibi, kulübüyle anlaşmaya vardı. İngiliz futbolcuyu, bonservisiyle kadrosuna katmaya yakın olan Kırmızı-Beyazlılar, Bola’yı ikna etmek için çabalarını sürdürüyor. 25 yaşındaki futbolcu da Samsun’da oynamaya sıcak bakarsa transfer gerçekleşecek.

Samsunspordan bek operasyonu

Nanu’da maliyet sorunu

Sağ bek için hedefteki isim ise Nanu... Portekiz’in köklü kulüplerinden Porto’nun formasını giyen Gineli oyuncunun iki senelik kontratı bulunuyor. Bu doğrultuda Karadeniz ekibi, 29 yaşındaki deneyimli oyuncuyu bir yıllığına kiralamaya çalışıyor. Nanu transferinde ise maliyet konusundaki pürüzlerin giderilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Samsunspordan bek operasyonu

YORUM YAZ