MENÜ

Samsunspor'da transfer başladı! O isimle anlaşma sağlandı

11 yıl aradan sonra Süper Lig'e geri dönen Samsunspor'da başkan Yüksel Yıldırım, altyapıya dair hayata geçirmek üzere oldukları projeyi duyurdu. Yıldırım, "Samsun artık ayakları üzerinde duracak" dedi. Kırmızı-Beyazlılar, Süper Lig için transfer çalışmalarına da başlarken anlaşma sağlanan ilk isim belli oldu.

Samsunspor'da transfer başladı! O isimle anlaşma sağlandı

SamsunsporIu kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp yapma hedefi olduğunu belirten, 11 yıl sonra kulübün Süper Lig özlemine son veren başkan Yüksel Yıldırım’dan altyapı için müjde...

Haberin Devamı

AJAX MODELİ GELİYOR

“19 Haziran’da burada bir milli maç oynanacak” diyen Yıldırım, “Biz de milli maçtan önce Batıpark’taki Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’nin açılışını yapmak istiyoruz. Süper Lig’e iyi girmek için altyapı çok önemli. Benim bir hedefim vardı, Süper Lig’de Ajax gibi altyapıdan 3-4 tane oyuncumun oynamasını istiyorum” dedi ve ekledi:

Samsunsporda transfer başladı O isimle anlaşma sağlandı

'ALTYAPIDAN EN AZ 3 OYUNCU'

Samsunspor’da inşallah öyle oyuncular vermeye başladığında, biz Samsunspor kulübü olarak hangi hoca ile çalışırsak çalışalım anayasamızda en az 3 tane oyuncumuzu ilk 11’de oynatma şartı koyacağız. Bunu kabul etmeyen hocalarla da çalışmayacağız. Ben Samsunspor’un kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp olmasını hedefliyorum. Bunlar zaman alacak. Onun için sabırlı olacağız”

Haberin Devamı

TRANSFER DE BAŞLADI

Süper Lig’e hazır bir kadroyla girmek isteyen Samsunspor, transfer çalışmalarına erken başladı. Kırmızı-Beyazlılar’da St. Etienne forması giyen 25 yaşındaki Fildişili golcü Jean-Philippe Krasso ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı ifade edildi.

Samsunsporda transfer başladı O isimle anlaşma sağlandı

Jean-Philippe Krasso, bu sezon Ligue 2’de oynadığı 29 maçta 16 gol, 9 asistle 25 gole direkt katkı yapmıştı. Samsunspor’un en az 8 takviyeyle Süper Lig planlamasını gerçekleştirmeyi düşündüğü öğrenildi.

Samsunsporda transfer başladı O isimle anlaşma sağlandı

YORUM YAZ