MENÜ

Samsunspor'da Moussa Marega çılgınlığı!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Moussa Marega transferi için sponsor desteği aradıklarını açıkladı. Karadeniz ekibine gönül veren taraftarlar Malili futbolcu için sosyal medyadan birçok tweet attı. Kırmızı-Beyazlılar, yıldız golcü için çözüm arıyor

Samsunspor'da Moussa Marega çılgınlığı!

Süper Lig’in yeni ekibi Samsunspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Karadeniz ekibinin gündeminde yer alan dünyaca ünlü golcü Moussa Marega ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, “Ben de çok istiyorum ama sponsor bulmamız lazım. Sponsor gelirse, hemen alırız” ifadelerini kullandı. Bu gelişmelerin üzerine Kırmızı-Beyazlı ekibin taraftarları, sosyal medya üzerinden adeta kampanya başlattı. Samsunsporlu taraftarlar, 32 yaşındaki golcüyü kadrosunda görmek istiyor.

Haberin Devamı

Samsunsporda Moussa Marega çılgınlığı

Kariyerinde 399 maça çıkan Marega, 141 kez rakip fileleri havalandırırken, 56 gol pası verdi.

İndirime giderse...

Karadeniz ekibinin yönetimi ise deneyimli forveti almak için şartlarını araştırıyor. Son olarak Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal’in formasını giyen Marega, senelik 7 milyon Euro civarında bir ücret kazanıyordu. Hâl böyle olunca Samsunspor’un bu ücretleri karşılaması olanaksız. Ancak sponsor desteğinin yanında Marega da ücretinde indirime giderse taraflar arasında resmi adımlar atılabilir.

Samsunsporda Moussa Marega çılgınlığı

YORUM YAZ