MENÜ

Samsunspor transferlere devam ediyor: İki yıldız daha gündemde

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor, ligde kalıcı olabilmek adına önemli isimleri kadrosuna katıyor. Daha önce iki transfer açıklayan kırmızı - beyazlıların peşinde olduğu iki ismin daha olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Samsunspor transferlere devam ediyor: İki yıldız daha gündemde

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk yaşayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Samsunspor transfer çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren kaleci Okan Kocuk ve Polonya ekibi Lech Poznan'dan ayrılan Lubomir Satka'yı resmen açıklayan kırmızı-beyazlılar yeni isimleri de kısa süre içerisinde açıklamanın planlarını yapıyor.

Karadeniz temsilcisinin Süper Lig ve Bundesliga'dan iki isimle ilgilendiği öğrenilirken, Fatih Karagümrük formasıyla çok iyi bir sezon geçiren Mbaye Diagne iddiaları ise bizzat Başkan Yıldırım tarafından yalanlandı.

Samsunspor transferlere devam ediyor: İki yıldız daha gündemde

BAYRAM ÖNCESİ AÇIKLANACAK MI?

Yılport Samsunspor transfer çalışmalarını İstanbul’da sürdürüyor. Daha önce Galatasaray’dan kaleci Okan Kocuk ve Lech Poznan’dan stoper Lubomir Satka’yı transfer eden kırmızı-beyazlılar, Kurban Bayramı öncesi bir transfer daha açıklamaya hazırlanıyor. Transfer için ismi en çok dile getirilen isim Köln’den 29 yaşındaki Ganalı kanat oyuncusu Kingsley Schindler.

Haberin Devamı

YENİ MENAJER, YENİ MACERA...

YILDIRIM’IN KASTETTİĞİ TRANSFER SCHINDLER Mİ?

TFF’nin Ankara’daki kongresine katılan ve medya mensuplarıyla yaptığı görüşmelerde önümüzdeki hafta bir futbolcu transfer edeceklerini açıklayan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın adını vermediği ama transferi için kastettiği oyuncunun Köln ile son iki sezonda 16’sı ilk 11’de olmak üzere 55 lig maçına çıkan, 2 gol atıp 3 asist yapan Schindler olduğu iddia edildi.

Samsunspor transferlere devam ediyor: İki yıldız daha gündemde

TAYLAN ANTALYALI İÇİN İLK TEMAS KURULDU

Samsun ekibi için ismi gündeme gelen bir diğer isim Taylan Antalyalı. Geçen sezon Ankaragücü’nde kiralık statüsünde forma giyen Taylan için Galatasaray ile temas kuruldu. Yönetim Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı için Galatasaray kulübüne teklifte bulundu. İsmi gündeme gelen Karagümrük’ten Mbaye Diagne içinde Başkan Yıldırım açıklama yaptı. Twitter hesabından açıklama yapan Başkan Yıldırım, “Lütfen yalan haber yapmayın. Samsunspor’un hiç ilgisinin olmadığı bir oyuncu. Allah yardımcısı olsun” dedi.

SÜPER LİG'DE SCHINDLER'İN TALİPLERİ ARTIYOR

Geçtiğimiz sezonu Almanya Bundesliga ekiplerinden FC Köln’de geçiren ve sezon sonunda sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Kingsley Schindler'e, Samsunspor dışında başka Süper Lig ekiplerinin de ilgisi var.

Haberin Devamı

Adana Demirspor ve Başakşehir de Schindler’in durumunu yakından takip ediyor. Sağ bek arayışı içinde olan Trabzonspor’un da Ganalı oyuncuyu listesine aldığı öğrenildi.

Samsunspor transferlere devam ediyor: İki yıldız daha gündemde

YORUM YAZ