MENÜ

Samsunspor, transferde bombayı patlattı: Kingsley Schindler

Okan Kocuk’a 3 yıllık imza attıran Samsunspor, asıl bombayı Bundesliga’dan patlattı. Köln forması giyen Ganalı orta saha oyuncusu Kingsley Schindler ile anlaşma sağlandı.

Samsunspor, transferde bombayı patlattı: Kingsley Schindler

11 yıl süren Süper Lig hasretine son veren Samsunspor, Süper Lig’de başarılı olacak kadroyu kurabilmek için çalışmalarını sürdürürken Bundesliga’da forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu Kingsley Schindler ile anlaşma sağladı. Süper Lig için transfer hamlelerini yapmaya başlayan Karadeniz ekibi, dün Galatasaray kalecisi Okan Kocuk ile 3 yıllık kontrat yapmıştı. Okan Kocuk’un Samsunspor’a transferi resmiyet kazanırken, kulüp bu sefer de Ganalı orta saha oyuncusu Kingsley Schindler’i bitirdi. Samsunspor Kulübü’nün Köln takımı ile sözleşmesi sona eren Ganalı orta saha oyuncusu Kingsley Schindler ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Hoca bizzat izledi

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun Köln ile Bayern Münih arasındaki mücadeleyi bizzat canlı izleyerek beğendiği Schindler’in transferini özellikle istedi. Uzun süredir temasları devam eden oyuncuyla her konuda el sıkışıldı. 3’lü sistemde orta saha, 4’lüde ise sağ bek olarak düşünülen oyuncuyla 2 yıllık resmi mukavele yapılacak.

YORUM YAZ