MENÜ

Samsunspor Sergen Yalçın'la görüştü! İşte Sergen Yalçın'ın istediği maaş

Samsunspor Yalçın’la görüşüyor Hüseyin Eroğlu ayrılığını resmiyete kavuşturan Karadeniz ekibi, yeni hocayı belirlemek için görüşmelere başladı. Abdullah Avcı ve Emre Belözoğlu’ndan ret yanıtı alan Kırmızı-Beyazlılar, Sergen Yalçın’la görüşmelerde mesafe katetti. Görüşmeler bugün netlik kazanacak

Samsunspor Sergen Yalçın'la görüştü! İşte Sergen Yalçın'ın istediği maaş

Trendyol Süper Lig’de oynadığı 5 maçta topladığı bir puanla ligin son sırasında yer alan Samsunspor’da teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar dün resmen ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Hüseyin Eroğlu’na 11 yıllık Süper Lig hasretini dindirdiği için teşekkür edildi ve ayrılık konusunda karşılıklı mutabakata varıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

ABDULLAH AVCI VE BELÖZOĞLU İLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Kırmızı-Beyazlılar, ilk görüşmeyi Abdullah Avcı’yla yaptı, ret yanıtı aldı. Ardından Emre Belözoğlu ile temasa geçildi. Genç teknik adamla da uzlaşma sağlanamadı.

 

Samsunspor Sergen Yalçınla görüştü İşte Sergen Yalçının istediği maaş

İŞTE SERGEN YALÇIN'IN İSTEDİĞİ YILLIK ÜCRET

Akabinde ise gündeme Sergen Yalçın ve Aykut Kocaman geldi. İki aday arasındaki ilk görüşme Yalçın’la yapıldı. Sergen Yalçın’ın yıllık 45 milyon TL istediği ortaya çıktı. Bu rakam ilk aşamada Samsunspor’a yüksek geldi. Ancak Başkan Yüksel Yıldırım, şampiyon teknik adamı ikna etmek için çabalarını sürdürüyor. Tarafların bugün yine bir görüşme yapacağı kaydedildi.

 

KOCAMAN DA OLMAZSA

Aykut Kocaman’la dirsek temasında bulunan Karadeniz ekibi, yerli isimlerden umduğu sonucu çıkaramazsa daha önce Türkiye’de görev yapmış bazı yabancı hocaları da listesine ekleyecek. Kırmızı-Beyazlılar’ın kısa süre içerisinde hoca konusunu netliğe kavuşturması bekleniyor.

Haberin Devamı

Samsunspor Sergen Yalçınla görüştü İşte Sergen Yalçının istediği maaş

 

YALÇIN’I DOĞRULADI

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Spor Arena’ya verdiği röportajda teknik direktör Sergen Yalçın ile görüştüklerini doğruladı. Yıldırım, “Hüseyin Hoca ile yollarımızı ayırdık. Ayrılmak istemedik ama olmadı. Şimdi teknik direktör arayışı içindeyiz. Bir sürü teknik direktörle görüşmeye başladık, Sergen Yalçın bunlardan birisi. Olur veya olmaz bilmiyoruz. Bugün itibariyla Samsunspor’a uyacak, inandığımız hocalarla görüşmeye halindeyiz” dedi.

Samsunspor Sergen Yalçınla görüştü İşte Sergen Yalçının istediği maaş

YORUM YAZ