Samsunspor, Markus Gisdol'e veda etti! 'Çalışmak çok güzeldi'

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Süper Lig ekiplerinden Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol’a, veda töreni düzenlendi.

Samsunspor, Markus Gisdol'e veda etti! 'Çalışmak çok güzeldi'

Görev süresi sona eren ve sezon sonu Samsunspor'dan ayrılacak olan Teknik Direktör Markus Gisdol’a, verdiği emek ve katkılarından dolayı veda töreni gerçekleştirildi. Fatih Karagümrük müsabakası sonrası Samsunpsor'un kamp yaptığı otele gelen Samsunspor Başkan Yüksel Yıldırım, Markus Gisdol’a, katkılarından dolayı teşekkür plaketi vererek Alanyaspor maçı sonrası soyunma odasında çekilen sevinç fotoğrafını ve üzerinde oyuncuların imzasının bulunduğu formayı hediye etti.

"Kulübümüze önemli katkılarda bulundu"

Başkan Yüksel Yıldırım, “Teknik Direktörümüz Markus Gisdol’a bu zamana kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi, kulübümüze önemli katkılarda bulundu, güzel bir başarıya imza attı. Gönül isterdi ki yolumuza devam edelim ama hocamızın kararı ayrılmak oldu. Biz onu hep iyi hatırlayacağız. Yolu açık olsun” dedi.

Futbol Direktörü Fuat Çapa ise, "Markus hocamızla kısa sürede olsa çalışmak güzeldi. Güzel dostluklar edindik, bir aile ortamı oluşturduk. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Takım Kaptanı Osman Çelik ise "Hocamızla önemli bir başarıya imza attık. Herkesin küme düşer diye ifade ettiği takımımız oluşturulan aile ortamı ile ligde kalmayı başardı. Hocamız hep bize babacan tavırla yaklaştı, bizde sorumluluklarımızı hep bildik ve mutlu sona ulaştık" şeklinde konuştu.
Duygusal anların yaşandığı veda töreninde Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır, Futbol Direktörü Fuat Çapa, teknik ve idari kadro ile futbolcular yer aldı.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Samsunspor, deplasmanda Fatih Karagümrük’e 3-1 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu maç benim için özel bir maçtı. Samsunspor’da son maçım olacaktı. Maçtan önce son haftalarda çok fazla forma şansı bulmayan oyuncuların oynamasına karar vermiştik. Defansif anlamda problemlerimiz oldu. Satka, Alim gibi sakat oyuncularımız bizimle birlikte değillerdi. Futbolda bu her zaman böyledir. Oynayan tüm futbolcular elinden gelenin en iyisini ortaya koydular. En önemlisi buradan puan veya puanlar almayı hedeflemiştik ama geçen hafta en büyük hedefimize ulaştık. Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Haftalar boyunca acı çektiler. Antrenmanlarda çok fazla yüklendiğim oldu. Bugünlere gelmek için çok çalıştık sonuçta başardık” ifadelerini kullandı.

“Bu ülke ve Süper Lig’de çalışmak çok güzeldi”

Samsunspor’dan ayrılacağını geçtiğimiz hafta açıklayan Gisdol, basın mensuplarına da teşekkürlerini ileterek, “Önümüzdeki günlerde ne olacak tam bilmiyorum. Herhangi bir kulüple temasım olmadı. Her zaman başkanımıza verdiğim bir söz vardı. Burada olduğum sürede tamamen Samsunspor’a odaklanacaktım. Tatile çıktıktan sonra karar vereceğim. Burada geçirmiş olduğum zaman çok özel oldu. Bu ülke ve Süper Lig’de çalışmak çok güzeldi. Duyguların yoğun yaşandığı bir ülke. Benim için çok güzel bir tecrübe oldu” diye konuştu.

Gisdol'a açıklamalarının ardından Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti tarafından Atatürk heykeli takdim edildi.

YORUM YAZ