MENÜ

Samsunspor 3 yıldızın peşinde!

11 yıl aradan sonra Süper Lig’e yükselen Samsunspor, transferde gaza bastı. Hüseyin Eroğlu'yla önce ligde kalıcı olmayı ardından da Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefleyen Karadeniz ekibi 3 yıldızın peşine düştü.

Samsunspor 3 yıldızın peşinde!

Samsunspor 11 yıllık aranın ardından Süper Lig'e geri döndü. Sezonu ilk sırada tamamlayan ve şampiyonluğa uzanan Karadeniz Ekibi Süper Lig için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor. Kısa süre önce teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Samsunspor yeni sezonda birçok yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. İşte Samsunspor'un ilgilendiği o isimler...

Haberin Devamı

Samsunspor 3 yıldızın peşinde

Sainz, Süper Lig'de kalabilir

Süper Lig’de sezonun bitmesine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 11 yıl aradan sonra Süper Lig’e geri dönen Yılport Samsunspor’da güçlü kadro hazırlığı için transfer çalışmaları devam ediyor. Özellikle hücum bölgesinde kadro mühendisliği için çalışmalar yapan Kırmızı-Beyazlı teknik heyetin, bu sezon Süper Lig’den Spor Toto 1.Lig’e düşen Giresunspor’un flaş ismi Borja Sainz ile ilgilendiği iddia edildi.

Samsunspor 3 yıldızın peşinde

34 maçta oynadı

Dia Saba ve Okan Kocuk’la da görüşme halinde olan Kuzey temsilcisi 3 oyuncuyu da kadrosuna katmak istiyor. Sol kanat mevkisinde bu sezon güzel bir performans ortaya koyan Borja Sainz, maç içinde takımın taktik değişikliğine göre sağ kanatta da görev alabiliyor. Giresunspor’da dikkat çeken oyuncular arasında yer alan İspanyol oyuncu, Süper Lig ve Türkiye Kupası dahil olmak üzere 34 maçta forma giydi.

Haberin Devamı

Okan Çellik

Samsunspor 3 yıldızın peşinde

YORUM YAZ