MENÜ

Rıza Çalımbay'dan Samsunspor açıklaması! 'Görüşmelerimiz oldu...'

Hüseyin Eroğlu'yla yolların ayrılması sonrasında teknik direktör arayışına başlayan Karadeniz ekibinde listenin en üst sırasında Rıza Çalımbay'ın adı yazıyordu. Tecrübeli hoca, FANATİK'e yaptığı açıklamada Kırmızı-Beyazlılar'la görüştüklerini ve aldıkları kararı açıkladı.

Rıza Çalımbay'dan Samsunspor açıklaması! 'Görüşmelerimiz oldu...'

11 yıl sonra Samsunspor'u Süper Lig'e çıkaran Hüseyin Eroğlu bu sezon istediğini bulamadı. Oynattığı pozitif futbola rağmen sonuç alamayan, çıktığı 5 maçta 1 beraberlik, 4 mağlubiyet yaşayan Karadeniz ekibinde  Eroğlu'yla karşılıklı anlaşarak yollar ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Kırmızı-Beyazlılar'da teknik direktör arayışı devam ederken üst düzey isimler listeye alınmıştı. Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, Emre Belözoğlu ve Rıza Çalımbay gibi isimler gündeme geldi. Listenin en üstünde ismi yazan Rıza Çalımbay da FANATİK'e yaptığı açıklamada bu iddiaları doğruladı ve öneri için aldıkları kararı açıkladı.

Rıza Çalımbaydan Samsunspor açıklaması Görüşmelerimiz oldu...

'Her zaman Süper Lig'de olmaları lazım'

Editörümüz Ömer Necati Albayrak'a konuşan tecrübeli hoca, "Sayın Başkan, Samsunspor'u 2. Lig'den buraya getirmiş, ekonomik anlamda kulübe her şeyini adamış biri. Kendisiyle görüşmelerimiz oldu, fikir alışverişinde bulunduk ve bize karşı göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ettik. Samsunspor, Süper Lig'de her zaman olması gereken bir camia. Umarım başarılı olurlar" dedi. 

Haberin Devamı

Rıza Çalımbaydan Samsunspor açıklaması Görüşmelerimiz oldu...

YORUM YAZ