MENÜ

Olivier Ntcham resmen Samsunspor'da! Bomba 10 numara hamlesi...

Güçlü bir kadroyla 11 yıl sonra döndüğü Süper Lig’e damga vurmak isteyen Samsunspor, transferde bombayı patlattı. Karadeniz ekibi, Swansea City'den Olivier Ntcham'ı kadrosuna kattı ve 27 yaşındaki Kamerunlu 10 numara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Olivier Ntcham resmen Samsunspor'da! Bomba 10 numara hamlesi...

Yeni sezonda Süper Lig’de boy gösterecek Samsunspor’da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.  Galatasaray'dan kaleci Okan Kocuk, orta sahalar Taylan Antalyalı ile Emre Kılınç, Union Berlin'den stoper Rick Van Drongelen, Porto'dan sağ bek Nanu Gomes, Seraing'den forvet Marius Mouandilmadji, Köln'den kanat oyuncusu Kingsley Schindler, Lech Poznan'dan stoper Lubomir Satka ve Middlesbrought'tan sol bek Marc Bola'yı kadrosuna katan Karadeniz ekibi, uzun süredir peşinde olduğu 10 numara transferinde mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Olivier Ntcham'da mutlu son!

Sezonu İngiltere’de Swansea City’de geçiren Olivier Ntcham, artık Samsunspor'un başarısı için ter dökecek. Başkan Yüksel Yıldırım'ın büyük gayretleri sonucunda başarılı orta saha ile resmi sözleşme imzalandı.

Olivier Ntcham resmen Samsunsporda Bomba 10 numara hamlesi...

3 yıllık sözleşmeye imza attı

Kırmızı Beyazlılar, prensip anlaşmasına vardığı ve İstanbul'a getirdiği Swansea City'den 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Olivier Ntcham'ı renklerine bağladığını duyurdu. Ntcham, İstanbul'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın ofisinde düzenlenen törenle 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Swansea City’nin orta saha oyuncusu Olivier Ntcham ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle" denildi.

Haberin Devamı

Tecrübesiyle fark yaratacak

Kariyeri boyunca Celtic, Marsilya ve Genoa gibi önemli kulüplerde de boy gösteren başarılı orta saha oyuncusu, toplamda 331 maçta forma giydi ve 45 gol kaydederken, 29 asist yapma başarısı gösterdi. Aynı zamanda Kamerun Milli Takımı’nın da değişmez parçalarından biri olan Ntcham, tecrübesiyle dikkat çekiyor.

Olivier Ntcham resmen Samsunsporda Bomba 10 numara hamlesi...

YORUM YAZ