MENÜ

Lubomir Satka'dan Samsunspor'a 3 yıllık imza

Yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor, Slovak savunma oyuncusu Lubomir Satka'yı 3 yıllığına renklerine bağladı.

Lubomir Satka'dan Samsunspor'a 3 yıllık imza

Samsunspor, Polonya’nın Lech Poznan takımında forma giyen defans oyuncusu Lubomir Satka’yı kadrosuna kattı. Kulüpten transfer hakkında yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz en son Lech Poznan forması giyen Slovakya Milli Takımı defans oyuncusu L’ubomr Satka ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle" denildi.

Haberin Devamı

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Slovak milli takımında da oynayan futbolcuyla İstanbul'da Yıldırım Holding binasında 3 yıllık sözleşme imzalandı. Satka, 2019-2023 yılları arasında formasını giydiği Lech Poznan’da 113 müsabaka oynadı. Slovak savunma oyuncusu geçen sezon ise 22’si 11’de olmak üzere toplam 23 maçta forma giydi.  Bu maçlarda 1 de gol attı.

21 KEZ A MİLLİ TAKIM FORMASI GİYDİ

1 metre 88 santim boyundaki Lubomir Satka, Slovakya U17, U19, U21 milli takımı forması giydi. Satka, 2018 yılından bu yana ise Slovakya A Milli Takımı kadrosunda yer alıyor. Şu ana kadar da Slovakya A Milli Takımı’nda 21 kez görev yaptı. Yılport Samsunspor, daha önce de Galatasaray’dan kaleci Okan Kocuk ile üç yıllık sözleşme imzalamıştı. (DHA)

YORUM YAZ