MENÜ

Samsunspor idmanlara başlıyor! Ertuğrul Sağlam'dan mesaj...

TFF 2 .Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk için gün sayan Samsunspor idmanlara başlama tarihinin müjdesini verdi. Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları gönderide Samsunspor'un 4 Mayıs tarihinde Nuri Asan Tesisleri'nde tekrar toplu şekilde çalışmalara başlanacakları duyuruldu. Bu paylaşımla beraber Ertuğrul Sağlam'dan da taraftarlara özel video geldi.

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam taraftarlarına özel bir video paylaştı. TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta açık ara farkla zirvede yer alan ve lig normal şartlarda oynansaydı şampiyonluğu ilan edecek kırmızı - beyazlılarda Ertuğrul Sağlam duygu ve düşüncelerini bir videoyla paylaştı. Tecrübeli teknik adam, "Bugün 25 Nisan, her şey yolunda gitseydi bugün sizlerle Cumhuriyet Meydanı'nda bir randevumuz vardı. Süper Lig yolculuğumuzun başarıyla tamamlanan ilk kısmını, şampiyonluğunu hep beraber coşkuyla kutlayacaktık. Ama olağanüstü sebeplerden dolayı kutlayamadık. Daha sağlıklı günlerde bu kutlamayı daha coşkulu günlerde yapacağız inşallah." diyerek taraftarlarının yüreğine su serpti.

Haberin Devamı

Yılport Samsunspor kulübü Twitter hesabından paylaştığı bir gönderiyle ara verdikleri idmanlara 4 Mayıs tarihinde Nuri Asan Tesislerinde tekrar başlayacaklarını duyurdu.

Samsunspor idmanlara başlıyor Ertuğrul Sağlamdan mesaj...

YORUM YAZ