MENÜ

Samsunspor Basketbol'da Emre Ekim, çok özel açıklamalarda bulundu!

Basketbolun iddialı takımlarından Samsunspor’da hedef Süper Lig! Eski basketbolcu ve yeni Genel Menajer Emre Ekim, Samsunspor’un başarısının sırrını İLK KEZ fanatik.com.tr’ye açıkladı. Doğduğu şehire genel menajer olarak dönen Emre Ekim, fanatik.com.tr editörü Nihat Uzel’in sorularını yanıtladı. Emre Ekim, hedeflerinden bahsederken Samsun halkına da mesaj gönderdi. (NİHAT UZEL/FANATİK ÖZEL)

Darüşşafaka altyapısında yetişti… Olympiakos, Strasbourg ve Fenerbahçe’de oynadı. 2017’de Büyükçekmece’de basketbolu bıraktı ama aklı hep doğduğu şehirdeydi. Orada basketbol oynayamadı belki ama o takımın küllerinden doğduğu projenin genel menajeri olarak göreve geldi. Bahsettiğimiz isim eski basketbolcu, Samsun doğumlu Emre Ekim.

Haberin Devamı

Samsunspor basketbol kulübü gene menajeri Emre Ekim, tüm samimiyetiyle fanatik.com.tr’den Nihat Uzel’in sorularını yanıtladı. Şu anda Basketbolda da aynı futbolda olduğu gibi 1. Lig’de olan ve Süper Lig’e yükselmenin planlarını yapan Emre Ekim, tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Emre Ekim, Samsunspor’un şu anki başarısından, gelecek planlamalarına; Samsunspor basketbolun altyapısından, basketboldaki ekonomik problemlere kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

YORUM YAZ