MENÜ

Samsung'dan kullanıcıları sevindiren karar!

Samsung akıllı telefon üretimi için alınan yeni bir karar, telefon pazarını yeniden şekillendirecek gibi duruyor. Akıllı telefon pazarının en güçlü oyuncularından biri olan Samsung, kendi ülkesinin başarısından yararlanmak istiyor.

Samsung'dan kullanıcıları sevindiren karar!

Corona virüsü salgını ile en iyi şekilde mücadele eden ülkelerin başında gelen Güney Kore, kendisinin gurur kaynağı olan teknoloji firmasının önünü açtı. Bazı modellerini başka ülkelerde üretmeyi planlayan Samsung, bu karardan vazgeçti.

Haberin Devamı

Hatırlanacağı üzere Samsung, Güney Kore’nin Gumi şehrinde yer alan bir üretim fabrikasını geçici bir süre için kapatmıştı. Bir işçide COVID-19 testinin pozitif çıkması, tecrübeli şirketin bütün planlarını değiştirmişti.

Bu sebepten ötürü bazı akıllı telefon modellerini Vietnam’da üreteceği ve üretimin aksamasını engelleyeceği iddia edilen Samsung, Galaxy Z Flip için endişeliydi. Zira bu model için gelen talep beklenenden fazla oldu.

Kullanıcıların Galaxy Z Flip için beklenenden daha fazla ilgi göstermesi, Samsung’un üretimi engelleyen meselelere daha çok odaklanmasını sağladı. 2 gün önce Güney Kore tarafından yapılan bir açıklama, teknoloji devinin iştahını kabarttı.

Ham madde kontrolü konusunda gücünü artırmak isteyen Samsung’un talep meselesinde nasıl bir yol izleyeceğini hep birlikte göreceğiz. Bu kararın alınması, üretim konusunda vakit kaybedilmeyeceği ve üretimin artacağı anlamına geliyor.

Haberin Devamı

Böylece kullanıcıların kendi istediği ilgili modeli bulması kolaylaşacak. (ShifDelete)

YORUM YAZ