MENÜ

Şampiyonluk yarışı sonuna kadar!

Beşiktaş, üst üste üçüncü kez şampiyon olmayı ne kadar çok istediğini, Göztepe karşısında bir kez daha gösterdi. Kara Kartal, evinde aldığı bu 3 puanla kalan maçlar öncesi moralini yükseltti, rakiplerinin ensesine iyice yapıştı.

Şampiyonluk yarışı sonuna kadar!

Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, üçüncü kez zafere ulaşmak adına önündeki rakipleri önce yakalamak ve sonra da geçmek konusunda ne kadar kararlı olduğunu, Göztepe karşısında bir kez daha gösterdi. İzmir ekibini Vodafone Park’ta ağırlayan Siyah-Beyazlılar, daha ilk dakikadan maçın kontrolünü eline aldı ve 90 dakika sonunda 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Bu sonuçla puanını 56’ya çıkaran Kartal, 1 maç eksiği bulunan ikinci sıradaki Galatasaray’ın 1 puan, maç fazlasıyla Sarı-Kırmızılılar’dan liderlik koltuğunu alan Başakşehir’in 3 puan gerisinde yer aldı.

Zafere kilitlendiler

Artık Süper Lig’de, aralarında Galatasaray derbisinin de olduğu 6 maçı kalan Siyah-Beyazlılar, teknik direktörü Şenol Güneş’in önderliğinde zafere kilitlendi. Kartal’ın şu an itibariyle tek hedefi, kalan maçlarının hepsini kazanmak ve bu süreçte ise üstündeki rakiplerinin puan ya da puanlar kaybetmesini beklemek olacak.

‘Baba Fabri’ iki idmanla çıktı

Siyah-Beyazlılar’ın en önemli isimlerinden biri olan kaleci Fabri’nin eşi Adriano Moreno bu hafta içinde doğum yaptı ve ikiz erkek bebekleri dünyaya getirdi. Flavio ve Damian adı verilen bebeklerin mutluluğunu yaşayan Fabri’ye teknik heyet, dünkü Göztepe karşılaşması öncesi 3 gün izin verdi. Ülkesinde soluğu alan tecrübeli eldiven, geçtiğimiz Perşembe günü İstanbul’a ayak bastı ve sadece 2 idmanla maça çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ