MENÜ

Şampiyonluk provası gibi

Bordo-Mavililer, Kasımpaşa maçı için dün Trabzon'dan muhteşem bir coşkuyla uğurlandı, Kocaeli'nde de aynı şekilde karşılandı. Kafile taraftar ilgisinden ötürü zor anlar yaşadı.

Şampiyonluk provası gibi

Trabzonspor taraftarı kelimenin tam anlamıyla gövde gösterisi yaptı... “Bize her yer Trabzon” sloganı dün Kocaeli’nde hayat buldu. Karadeniz temsilcisi, maç için dün öğleden sonra Trabzon’dan ayrılırken, Bordo-Mavili taraftarlar, havalimanında takımlarını yalnız bırakmadı. Şenol Güneş ve öğrencilerini adeta bir şampiyonluk maçına uğurlarmış gibi görünen Trabzonlular’ın coşkusu Kocaeli’nde de sürdü. Takım otobüsüyle Kocaeli’nde konaklanacak otele geçen Trabzonspor kafilesine çok sayıda taraftar araçlarıyla eşlik etti. Yolculuğun son durağında ise coşku tavan yaptı. Taraftarların ilgisinden ötürü futbolcular otele girmekte zorlanırken, sık sık uyarılarda bulunuldu. Oyuncular kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları kırmadı, Şenol Güneş de 12’nci adamına galibiyet sözü verdi.

Biletler tükendi

Bu arada karşılaşmanın biletlerinin dün itibariyle tükendiği öğrenildi. Kapıların erken saatlerde açılacağı öğrenilirken ayrıca TS Club tırının da stat çevresinde olacağı ve lisanslı ürün satış imkanı sunacağı belirtildi. 15 bin seyirci kapasiteli İzmit İsmetpaşa Stadı’nın tam kapasiteye ulaşacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ