MENÜ

"Şampiyonluk konuşmak için erken"

Fenerbahçeli futbolcu Stoch, Spor Toto Süper Lig'de kalan 3 maçı da kazanarak şampiyon olmak istediklerini ifade ederek, "Ama şu an konuşmak için erken" dedi.

"Şampiyonluk konuşmak için erken"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren sarı-lacivertli futbolcu, "Bu tip maçlarda özellikle skor avantajını başta elde etmek önemlidir. Maçın başında bulduğumuz golle geri kalan dakikalarda kendimizi daha rahat hissettik. İkinci golü bulmak da önemliydi, bu golü bulduktan sonra maç daha rahat gelişti. Amacımız 3 maçı da kazanıp daha sonra kutlamaları yapmak. Ama şu an konuşmak için erken" diye konuştu.

Oynamadığı dönemlerde bunun nedenini neye bağladığı sorulan Stoch, şunları söyledi: "Hollanda’dan geldiğimde bir adaptasyon süresine ihtiyacım vardı. Ben Hollanda’da iyiydim, burada olayların benim adıma iyi gelişeceğini sandım, kolay sandım belkide burayı. Bu benim hatam tabii ki. Şu anda daha fazla ne yapacağımı biliyorum. Burada futbolun sert, oyuncuların kaliteli olduğunu gördüm. Hatalarımdan ders alarak şu anda oynuyorum."

Bu arada, maçın ilk yarısında saha kenarına gelerek teknik heyete nefes almakta zorluk çektiğini bildiren Stoch’un tansiyonu ölçüldü. Sarı-lacivertli futbolcu, herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığı anlaşılınca maça devam etti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ