MENÜ

Şampiyonluk açıklaması: Yüzde 51 ihtimalle...

Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında haftalardır devam eden şampiyonluk yarışında düğüm son hafta çözülecek. Beşiktaş, deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak. Galatasaray evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe ise ligin son haftasında Kayserispor deplasmanına gidecek. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Bence' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Süper Lig'de son haftaya taşınan şampiyonluk yarışında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şanslarını yorumladı.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında haftalardır devam eden şampiyonluk yarışında düğüm son hafta çözülecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş, deplasmanda Göztepe'ye konuk olacak. Galatasaray evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe ise ligin son haftasında Kayserispor deplasmanına gidecek.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Bence' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Süper Lig'de son haftaya taşınan şampiyonluk yarışında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şanslarını yorumladı.

Beşiktaş'ın şampiyon olma ihtimalinin yüzde 51 olduğunu ifade eden Serkan Akcan, "Çünkü şampiyon olmak hala Beşiktaş'ın elinde. Göztepe deplasmanından zaten 3 puan almak zorunda. Hala Fenerbahçe'nin şansı var puanını 82 yapabilir, Beşiktaş ve Galatasaray kaybedebilir. Galatasaray'ın şansı hala var ikili averajı eşitlediği için. Beşiktaş'ın şampiyonluk için koşul sayısı rakiplerine göre daha az." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ