MENÜ

Şampiyonluk açıklaması: İşaretler Trabzonspor'u göstermeye başladı!

Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden Trabzonspor, ligin 13. haftasını da galibiyetle tamamladı. Ligde en yakın rakibine 7 puan fark atan Bordo-mavililer, şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösteriliyor. Fanatik TV'ye konuşan yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor'un başarılı performansını yorumladı ve şampiyonluk şansını değerlendirdi.

Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden Trabzonspor, ligin 13. haftasını da galibiyetle tamamladı. Ligde en yakın rakibine 7 puan fark atan Bordo-mavililer, şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Fanatik TV'ye konuşan yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor'un başarılı performansını yorumladı ve şampiyonluk şansını değerlendirdi.

Futbolda işaretlere inandığını söyleyen Erman Özgür, "İşaretler Trabzonspor'u göstermeye başladı. Çünkü bir takımın ideal kadrosunda beş oyuncu yokken, üçüncü kalecisiyle sahaya çıkmışken puan kaybetmeyişi Trabzonspor adına iyi bir sezon başlangıcını ve devamında da 10 puan farkı getirdi." dedi.

Trabzonspor'un rakiplerinin çok ciddi problemlerinin olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Trabzonspor problemleri çözme konusunda rakiplerinden önde ve elinde kadroyu şu an en iyi kullanan teknik direktörün Abdullah Avcı olduğunu söylemek mümkün. Geçen sezon teknik direktör şampiyonluğu gördük Beşiktaş'ta, bu sezon Trabzonspor tarafında da Abdullah Avcı bunu başarmaya çok yakın" dedi.

YORUM YAZ