MENÜ

"Şampiyonlar Ligi'nin açlığını yaşıyoruz"

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Albert Riera, Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. Riera, açıklamasında Şamopiyonlar Ligi'nin açlığını yaşadıklarını dile getirdi.

"Şampiyonlar Ligi'nin açlığını yaşıyoruz"

Avusturya kampındaki hazırlıkları değerlendiren Riera, "Hazırlık kampı tabii ki bir takım için çok önemli. Fiziksel anlamda temeller burada atılıyor. Çok uzun bir sezon bizi bekliyor. Bu uzun sezonu da çok iyi şekilde geçirmemiz gerekiyor. Onun da temeli burada atılıyor. Burada çok iyi şartlar altında kamp yapıyoruz. Yüklemeler oluyor ve günü çift idmanla geçiriyoruz. Yorucu oluyor tabii ki ama sezon için bunlara ihtiyacımız var" dedi.

Riera, şöyle konuştu;


"Bir futbolcu için hazırlık kampları çok önemlidir. Geçen sene sizinde söylediğiniz gibi hazırlık kampına katılamadım. İki aylık bir süre, yüklemeler, fiziksel olarak hazır olmanız, takımı tanımanız, arkadaşlarınızı tanımanız açısından çok önemli hazırlık kampları. Bu sene katıldım hazırlık kampına takımla beraberim. Bu benim için büyük bir avantaj olacaktır. Sonuçta artık takımımı çok iyi tanıyorum, arkadaşlarımı çok iyi tanıyorum, şehri iyi tanıyorum, İstanbul'u çok iyi tanıyorum. Bunlar tabi ki çok büyük bir avantaj futbolcu için. Yeni geldiğiniz zaman her şey farklı, bambaşka bir kültüre geliyorsunuz. Mutlaka bir alışma süreciniz oluyor ama artık bunu tamamen bitirdim diyebilirim. Şampiyonlar Ligi sorusuna gelince uzun yıllar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyen bir Galatasaray var. O yüzden bizde tabir-i caizse bunun açlığını yaşıyoruz diyebilirim. Herkes bir an önce Şampiyonlar Ligi'nin gelmesini istiyor bir an önce orada mücadele etmek istiyor. Tabii ki Avrupa'ya baktığınızda en önemli turnuva Şampiyonlar Ligi. Her futbolcunun oynamak istediği bir turnuva... Bir an önce gelmesini istiyoruz tabi ki. Onun haricinde bizim için önemli olan ligde var. Geçen sene şampiyon olmuş bir Galatasaray ve bu şampiyonluğunu devam ettirmek isteyen Galatasaray var. O yüzden hem ligin hem Şampiyonlar Ligi'nin başlamasını istiyoruz."

İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ