MENÜ

Şampiyonlar Ligi'nde Dynamo Kiev 5 maçtır kazanamıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi E grubu mücadelesinde, 5 puan -4 averaj ile 3. sırada bulunan Benfica, 1 puan -8 averaj ile 4 sırada yer alan Dynamo Kiev ile karşı karşıya gelecek.

Şampiyonlar Ligi'nde Dynamo Kiev 5 maçtır kazanamıyor

Şampiyonlar Ligi E grubu 6. hafta maçında Benfica sahasında Dynamo Kiev ile karşılaşacak. Mücadele 8 Aralık Çarşamba günü saat 23.00'da başlayacak.

Haberin Devamı

Ev sahibi takımda Verissimo, Pinho, Gonçalves, Radonjic misafir takımda Kargbo, Besedin, Popov, Supriaga sakatlıkları nedeniyle bu maçta görev yapamayacak.

Bir üst tura çıkmak için öncelikle Barcelona'nın puan kaybetmesini bekleyen Benfica, rakibi karşısında mutlak 3 puana ihtiyacı var. Ligde son hafta kendi sahasında Sporting CP'a 3-1 yenilirken liderin 4 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.

Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde galibiyeti bulunmayan Dynamo Kiev kendi liginde son 7 deplasman maçını kazanırken Devler Ligi'nde 5 maçlık mağlubiyet serisine sahip.

Oran Analizi

Benfica için beraberliğe 4.5 oran verildiği toplam 13 maçın %92 kısmında beraberlik çıkmazken, ikinci yarı beraberliğe 2.75 oran verildiği toplam 6 maçın hiçbiri berabere bitmedi.

Haberin Devamı

Dynamo Kiev için ÇİFT oranı 1.73 olduğunda toplam 3 maçın hepsi TEK bitti.

YORUM YAZ