MENÜ

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayıncısı belli oldu mu?

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin yayıncı kuruluşuyla alakalı bilinmezlik devam ederken sürpriz bir iddia gündeme geldi. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın, Avrupa Ligi'nde ise Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor'un oynayacağı maçların beIN Sports ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayıncısı belli oldu mu?

Türkiye'de Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayın krizi, hafta içi maçların oynanacak olması nedeniyle yeniden akıllara geldi. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları şimdiden takımlarının maçlarının yayınlanacağı kanalı merak ederken belirsizliğin hala devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un da UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayıncı kuruluşu son dakikada belli olmuş ve beIN Sports ekranlarından ekranlara gelmişti.

Son dakika haberine göre beIN SPORTS ülkemizi Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden takımlarımızın maçlarının yayın hakkını satın almak için görüşmelerini sürdürüyor. Fakat henüz tam olarak anlaşma sağlanamadı.

Görüşmelerin tam olarak neticelendirilmesinin ardından beIN Sports'un resmen yayıncı kuruluş olarak açıklanması bekleniyor.

Temsilcilerimizin Avrupa'da oynayacağı karşılaşmaların programı şu şekilde:

23 EKİM SALI

Galatasaray - Schalke 04 (21:45)

25 EKİM PERŞEMBE

Anderlecht- Fenerbahçe (19:55)

Haberin Devamı

Beşiktaş - Genk (22:00)

Sevilla - Akhisarspor (22:00)

YORUM YAZ