MENÜ

Şampiyonlar Ligi kura çekiminde efsaneler geçidi...

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplar, İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi'nde saat 19.00'da çekilecek kuranın ardından belirlenecek. Kura çekiminde kulüplerini temsilen birçok efsane futbolcu yer alacak. Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekiminde boy gösterecek yıldızlar da belli oldu.

Şampiyonlar Ligi kura çekiminde efsaneler geçidi...

Bu akşam Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Branislav Ivanovic ve Michael Essien, yarınki Avrupa Ligi’nde Marco Senna ve Andres Palop, Konferans Ligi’nde ise eski Galatasaraylı Lorik Cana ile eski Milli futbolcumuz Nihat Kahveci sahnede boy gösterecek.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi kura çekimine Messi ya da Ronaldo gibi yıldızlar katılamayacak. Hem salgın hem de maçlar sebebiyle kulüpler tarafından bu karar alındı. Bireysel ödüllere aday gösterilen isimler, video mesajlarıyla organizasyonda boy gösterecekler.

Devler Ligi’nde efsaneler, kulüplerini temsilen İstanbul’da... Milan’dan Franco Baresi, Ajax’ta Edwin van der Sar, B. Münih’ten Oliver Kahn ve Juventus’tan Pavel Nedved Haliç Kongre Merkezi’nde olacak. İnter, M. United, M. City, Liverpool, Chelsea ve A. Madrid’den ise temsilci yok.

Çağrı Davran

YORUM YAZ