MENÜ

"Şampiyonlar Ligi kimsenin işine yaramadı"

Süper Lig'de mücadele eden takımların büyük bölümü özellikle Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor borçları nedeniyle mali sıkıntılarla boğuşuyor. TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, kulüplerin borçlarının Şampiyonlar Ligi gelirleriyle düzeleceği yönündeki yorumları eleştirdi. Cem Dizdar, "Şampiyonlar Ligi bu ülkenin hiçbir takımının işine yaramadı. O kadar gelir elde etti ama yaramadı. Şampiyonlar Ligi yanlış anlatılan bir şey sürekli medya da okursun bu kadar para geldi diye. Sürekli pembe tablolar yapmak bizim yapacağımız işler değil hele de konumuz futbol iken." dedi.

Süper Lig'de mücadele eden takımların büyük bölümü özellikle Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor borçları nedeniyle mali sıkıntılarla boğuşuyor. TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, kulüplerin borçlarının Şampiyonlar Ligi gelirleriyle düzeleceği yönündeki yorumları eleştirdi.

Haberin Devamı

Cem Dizdar, "Şampiyonlar Ligi bu ülkenin hiçbir takımının işine yaramadı. O kadar gelir elde etti ama yaramadı. Şampiyonlar Ligi yanlış anlatılan bir şey sürekli medya da okursun bu kadar para geldi diye. Sürekli pembe tablolar yapmak bizim yapacağımız işler değil hele de konumuz futbol iken." dedi.

Şampiyonlar Ligi'nden sadece gelen parayı kulüplerin harcamalarının konuşulmadığını ifade eden Cem Dizdar, "Hangi yaramızı sardık geçmişte yine şampiyonlar Ligi vesilesi ile yaptığımız harcamaların bizim üzerimize yığdığı faizlerin karşılığına dönüşmüş olabilir mi? Bu soruyu sorduğun zaman şampiyonlar Ligi yarışmasını da ayakları üzerine oturtursun. Şampiyonlar Ligi'ni de bu kadar mutlaklaştırmaya gerek yok elbetteki yarışmanın içinde kalacağız mesele doğrusu ve daha güçlüsü o yarışmanın içinde kalırken kendi fiziki gücünü koyarak kalmak. Onun içinde önce ülkende ki oyunu geliştirmek. Şimdi bizim derdimiz iyi oyun olması. İyi oyun olması içinde dengeli, yetenekli, doğru planlanmış antrenman ve koşar oyuncu gerektiriyor.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ