MENÜ

Şampiyonlar Ligi gecesine Merih Demiral'ın golü damga vurdu!

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda dün akşam oynanan 3. hafta karşılaşmasına Manchester United - Atalanta karşılaşması damga vurdu. İngiliz ekibinin ev sahibi olduğu maçın ilk yarısında rakip takım olan Atalanta'da en dikkat çeken isimse Milli stoperimiz Merih Demiral oldu. Merih Demiral'ın attığı kafa golü sosyal medyanın da dilindeydi! İşte o müthiş gol...

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Manchester United, evinde İtaltan temsilcisi Atalanta'yı konuk etti. Nefes kesen mücadelede bir geri dönüşe imza atarak 2-0'dan maçı çeviren Manchester United, rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısına ise Milli stoperimiz Merih Demiral'ın performansı damga vurdu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 28. dakikasında korner organizasyonunda topa iyi yükselerek ağları havalandıran Merih Demiral, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü atmayı başarırken, maçın ilk yarısında da savunmada kritik müdahalelerde bulundu. 23 yaşındaki oyuncu sakatlığı nedeniyle karşılaşmanın ikinci yarısında forma giyemezken, takımı Atalanta da 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

KAYNAK: GÖRÜNTÜLER EXXEN'DEN ALINMIŞTIR.

YORUM YAZ