MENÜ

'Şampiyon kim olur?' sorusuna Ali Ece'den olay yorum!

Göztepe maçında kural hatası yapıldığı iddiasıyla bugün Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuran Beşiktaş için verilecek karar merakla bekliyor. TFF yönetimi, hakemin yaptığı hatayla dolaylı olarak Beşiktaş’ın mağdur olduğuna hükmederse tekrar kararı çıkacak. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece, TFF'den bazı yorumculara daha sonuç kesinleşmeden bilgi verildiğini ve bunun doğru olmadığını belirtti.

Beşiktaş'ın puan hesaplamalarında Göztepe maçı için yaptığı kural hatasından dolayı maç tekrarı da önemli bir yer oynuyor. TFF yönetiminin maçın tekrarı yönünde karar almasını bekleyen Beşiktaş yönetimi, maçta yapılan hatanın doğrudan sonucu etkilediği düşüncesini her fırsatta dile getiriyor. Siyah beyazlılar istedikleri yönde karar çıkması halinde Göztepe maçını da artı 3 puan olarak hesaplarına ekliyor.

Haberin Devamı

"Böyle şey olmaz"

Göztepe-Beşiktaş maçının iptal edilip edilmeyeceği konusunda yorumlarını aktaran yazarımız Ali Ece, " TFF'nin vereceği kararları birilerinin önceden bilmesini hiç doğru bulmuyor. Meslektaşlarımıza kızmıyorum ama bilgilerin sızmasını doğru bulmuyorum. Ben Türk futbolunda 'oparesyonel eyyam merkezi' diye bir kurum olduğunu düşünüyorum. Bu kişilerTürkiye'deki birçok yetenekli hakemin kariyerini kaydırmıştır. Bunların gitmesine yakın bütün kirli çamaşırları dökülür. Biraz gizli olsun servisiniz. Böyle şey olmaz. O zaman insanlar 'madem karar belli lig neden oynanıyor?' diye sorar." dedi.

'Şampiyon kim olur?' sorusunu yanıtlayan Ali Ece, "Şampiyonun kim olacağını oparesyonel eyyam merkezi belirler" dedi.

YORUM YAZ