MENÜ

Şampiyon Borussia Dortmund'da Haaland'dan Sancho'ya övgü!

Dün oynanan Almanya Kupası finalinde RB Leipzig’le karşı karşıya gelerek kozlarını paylaşan Borussia Dortmund, rakibini rahat bir skorla mağlup etmeyi başardı. Haaland ve Sancho ikilisinin attığı ikişer golle sahadan 4-1’lik skorla ayrılarak kupaya uzanan Borussia Dortmund’da maç sonunda Haaland herkese takım arkadaşı Jason Sancho’yu övdü. Kameraların önünde “İşte adamınız bu”, “Bunu sen başardın” gibi sözlerle arkadaşını öven Haaland’ın mutluluğu kameralara yansıdı.

Almanya Kupası’nın final karşılaşması ülkenin başkenti Berlin’deki Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşti. RB Leipzig ve Borussia Dortmund’un arasında oynanan final karşılaşmasında Borussia Dortmund, sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılarak kupayı müzesine götürdü.

Haberin Devamı

Maçın ardından oyuncuların yaşadığı sevinç geceye damga vururken, karşılaşmada attıkları 2’şer gollerle kupa zaferinin mimarlarından olan Erling Haaland ve Jason Sancho arasında yaşanan diyalog gecenin en güzel anlarından birisi oldu. Takım arkadaşı Sancho’yu kameraların karşısında övgülere boğan Haaland,“İşte adamınız bu”, “Bunu sen başardın” “Bu adam tam bir deli” gibi sözlerle arkadaşını onore etti.

YORUM YAZ