MENÜ

Samet Aybaba: Cevap veremedik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Büyükçekmece Tepecikspor'a 2-1 yenildikleri maçta rakiplerinin istekli oyununa cevap veremediklerini söyledi.

Samet Aybaba: Cevap veremedik

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Aybaba, maçın ilk yarısında iyi oynadıklarını dile getirerek, "İlk yarıda iyi top ve hücum yaptık. Ancak ikinci yarı tamamen tersine döndü. Zaten bu tip maçlarda aşağıdaki takımlar hep istekli ve coşkulu oynuyorlar. Siz de cevap vermezseniz ortaya böyle bir sonuç çıkar. Genç oyuncularımdan memnunum. Onların gelişimi iyi gidiyor, katkıları da iyiydi. Tur atlayan iki takımdan biri olmak istiyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı kazanmak için çalışacağız, ona göre kadro oluşturacağız ve bu maçları kazanıp iki takımdan biri olacağız" diye konuştu.

Aybaba, Ziraat Türkiye Kupası'nda hafta içi Büyükçekmece Tepecikspor ile bir kez daha karşılaşacaklarını ve ardından da Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi konuk edeceklerini belirterek, "Ligdeki konumumuzu biliyorsunuz. Bizim için her maç önemli, final niteliğinde. Fenerbahçe ligin en iyi top oynayan takımlarından birisi. Ona göre plan yapacağız. Kendi seyircimizin önünde elimizden gelen her şeyi yapıp puan almaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini anlatan Samet Aybaba, birkaç gün içerisinde bazı oyuncuları renklerine katacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ