MENÜ

Sambacılardan inciler

Trabzonspor'da Jaja ve Alanzinho, şampiyonluğa olan inançlarını belirttiler.

Sambacılardan inciler

Alanzinho: ‘Buca’nın tekrarı olabilir’

Haberin Devamı

“Herkes gördü, Buca önünde rakibimiz 3-1 geriye düştü. Her şey bir anda oldu, yine olabilir. Ama bizim bunu değerlendirmemiz için kendi maçlarımızı kazanmamız lazım”

Jaja’nın takımdaki en yakın arkadaşı olan ve Trabzon’daki 3. yılı geçirdiği için artık kendisini kadronun deneyimli isimlerinden biri kabul edebileceğimiz namı diğer Oflu Ali de şampiyonluk vurgusu yaptı. Kurtardığı kritik puanlarla taraftarların sevgilisi haline gelen Alanzinho, “Fenerbahçe son maçında 3-1 geriye düştü, yarım saat vardı. Ardından Fenerbahçe ağırlığını koydu, maçı tekrar çevirdi. Görüldü ki her şey bir anda değişti. Bunlar tekrarlanabilir. O yüzden biz inancımızı koruyoruz. Fenerbahçe’nin puan kaybını değerlendirmemiz de bizim kazanmamıza bağlı. O nedenle hedefimiz 4’te 4 olacak” iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

‘Hakemler hep eleştirilir’

Gündemdeki hakem eleştirisi konularına da değinen Alanzinho, “İşler kötü gitmeye başladığı anda herkes ihaleyi yıkacak birilerini aramaya başlar ve burada da çoğu zaman günah kişisi hakemler olur. Şuna inanın ki hangi ülkeye giderseniz gidin aynı psikolojiyle, aynı ruh haliyle karşılaşıyorsun ve çoğu zaman da günah keçisi de hakemler oluyor. Bu bana kalırsa çok sağlıklı bir ruh hali değil” diye konuştu.

Jaja: ‘Fener kadar şanslıyız’

“Kritik bir dönemdeyiz, hepimizin daha fazla sorumluluk alması lazım. Sonuçta zirvede şanslar eşit. Şampiyon olursak stattan hava limanına kadar kolbastı yapabilirim”

Trabzonspor’un iki Brezilyalı oyuncusu bir sponsorluk anlaşması kapsamında NTV Spor’a konuştu, çarpıcı açıklamalar yaptı... Saha içindeki performansı kadar saha dışındaki yaşantısı sebebiyle de gündeme gelen Jaja, tüm soruları büyük bir samimiyetle yanıtladı. Önceliği Fenerbahçe ile içinde bulundukları lig yarışına veren Sambacı, “4 hafta kısa bir süre değil. Bence yapmamız gereken eski hatalarımızdan kurtulmak ve kaybettiğimiz avantajı yakalamak için tekrar yarışa yoğunlaşmak. En az Fenerbahçe kadar şansımız olduğunu düşünüyorum” yorumunda bulundu.

‘Hiç değişmedim’

Her oyuncunun iniş-çıkışlar yaşayabileceğini de sözlerine ekleyen Jaja, “Hep aynı ciddiyetle çalışıyorum. Biliyorum ki bu süreçte hepimiz daha fazla sorumluluk almak zorundayız. Burak ile çok iyi çalışmalar yapıyoruz ve inanıyorum ki bu tablo ilerleyen haftalarda sonuçlara da etki edecektir. Şampiyonluk için heyecanlıyım. Alanzinho kolbastının sambaya benzediğini söylüyor. Eğer şampiyon olursak, biraz çalışıp stattan havalimanına kadar kolbastı oynayabilirim” diyerek 12. adama umut saçtı.

Haberin Devamı

Sambacılar’dan inciler

Jaja: Bilica olayı izin günümde yaşandı. Bir özel hayatım var ve saygı istiyorum. Ortaya çıkan görüntüler ise tatsızdı, üzgünüm.


Alanzinho: Brezilya’da Trabzonsporlu bir arkadaşım Trabzonspor adında bir takım kurdu. Yani bize Brezilya da Trabzon.


Jaja: Fenerli arkadaşlarımla hep şakalaşıyorum. Bu çok doğal. Onlara, artık puan kaybedin de önümüzü açın diyorum, onlar da bana...


Alanzinho: Türkiye Kupası’nı kazandığımız günden beri şampiyonluk kutlamasını hayal ediyorum. O günkü coşku kimbilir 27 yıl sonra gelecek şampiyonlukla kaça katlanır.

YORUM YAZ