MENÜ

Samandıra'da tempo düşmüyor

Teknik direktör Phillip Cocu, oyunculara adeta nefes aldırmıyor... Yüksek tempoda idmanların sürdüren Sarı-Lacivertliler, artık daha çok taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyor.

Samandıra'da tempo düşmüyor

Yeni sezon hazırlıklarına 10 gün önce başlayan Fenerbahçe’de, dayanıklılık ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar yerini taktik idmanlara bıraktı. Phillip Cocu, futbolcu grubuna adeta göz açtırmazken, yoğun tempoda antrenmanlar devam ediyor. Dün sabahki idman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlarken, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde şut idmanı ve taktiksel varyasyonlar üzerinde duruldu. Atılan şık gollerin ardından futbolcuları alkışlayan Cocu’nun, “Tempomuzu düşürmeden devam edeceğiz. Özellikle yurt dışı kampı da çok önemli. Sezon öncesi ne kadar sıkı çalışırsak, lig boyunca o kadar az sıkıntı yaşarız” dediği öğrenildi.

Hızlı hücum istiyor

T
akım olgusu üzerinde duran Hollandalı teknik adam, oyuncuların birlikte hareket etmesini istiyor. Kafasındaki oyun anlayışını her geçen gün biraz daha takıma aşılayan Cocu, özellikle hücumda hızlı davranılmasını ve çabucak rakip kaleye gidilmesini söylüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ