MENÜ

Sakaryaspor'un ayak sesleri! (ÖZET) Erzurumspor FK-Sakaryaspor maç sonucu: 0-1

Spor Toto 1. Lig'in kaderini çizecek hafta içi mesaisi başladı. Ateş hattından uzaklaşmak için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Dadaşlar ile 3. sırayı hedefleyen Tatangalar'ın kapışmasında kazanan konuk takım oldu. Tek gollü galibiyetle Sakarya, Süper Lig için iddialı hale geldi.

Sakaryaspor'un ayak sesleri! (ÖZET) Erzurumspor FK-Sakaryaspor maç sonucu: 0-1

Spor Toto 1. Lig'de hafta içi mesaisi başladı. Günün tek maçında Erzurumspor FK ile Sakaryaspor kozlarını paylaştı. Ateş hattından uzaklaşmak için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Dadaşlar ile 3. sırayı hedefleyen Tatangalar'ın kapışması nefesleri kesti. Başından sonuna heyecan fırtınasına sahne olan karşılaşmada gülen taraf ise konuk takımdı. Kazım Karabekir Stadı'nın depremden hasar görmesi nedeniyle Eyüp'te oynanan müsabakanın tek gölünü atan isim Sakaryaspor'un bu sezonki flaş oyuncusu Kassongo'ydu. 47. dakikada Burak Süleyman'ın asistinde fileleri havalandırmayı başaran Kassongo kritik maçta takımını zafere taşırken Erzurum'u da yıktı. Müsabakanın kalan bölümünde tabelada herhangi bir değişiklik olmadı.

Haberin Devamı

Sakaryasporun ayak sesleri (ÖZET) Erzurumspor FK-Sakaryaspor maç sonucu: 0-1

Hedefe çok yakın

Sakaryaspor bu galibiyetle puanını 59'a taşıyarak matematiksel olarak ilk 2 şansını sürdürürken asıl hedefi olan 3. sıra için de dev bir adım attı. 33 puanda kalan Erzurum FK ise ligde kalma yarışında ağır yara aldı. Maç sonunda teknik direktör Hakan Kutlu ve öğrencileri büyük üzüntü yaşarken Taner Taşkın yönetimindeki Sakaryaspor ise galibiyetin sevincini doyasıya yaşadı.

Stat: Eyüp

Hakemler: Ümit Öztürk xx, Osman Gökhan Bilir xx, Gökmen Baltacı xx

Erzurumspor FK: Göktuğ Bakırbaş xx, Orhan Ovacıklı x, Fırat Şaşi x (Hüseyin Mevlütoğlu dk. 90 ?), Mustafa Akbaş xx, Celal Hanalp x (Güney Yılmaz dk. 90 ?), Batuhan Artarslan xx, Estrela xx, Alican Özefesli x (Muhammed Özhan dk. 32 x), Özgür Sert x (Sefa Akgün dk. 73 x), Rosheuvel xx, Eren Tozlu xx

Haberin Devamı

Yedekler: Rıdvan Yağcı, Ufuk Budak, Shala, Eyüp Oskan, Yakup Kırtay, Ahmet Aksakal

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Sakarayaspor: Cihan Topaloğlu xx, Oğuz Yıldırım xx, Donkor xx, Ümit Kurt xx, Bülent Uzun xx, Burak Süleyman xx (Mehmet Akyüz dk. 76 x), İsmail Erdoğan x (Roshi dk.46 x), Nalepa xx (Çağlayan Menderes ?), Hakan Yavuz xx, Dimitrov xx (Grechyshkin dk. 65 x), Kassongo xx (Oğuzhan Akgün dk. 88 ?)

Yedekler: Yuşa Tığrak, Umut Uzun, Milosevic, İbrahim Has, Ruhi Yıldız

Teknik Direktör: Taner Taşkın

Gol: Kassongo (dk. 47)

Sarı kartlar: Celal Hanalp, Muhammed Özkan (Erzurumspor FK) Roshi (Sakaryaspor)

YORUM YAZ