MENÜ

Sakaryaspor'da Taner Taşkın'dan özeleştiri: Bugün hiç verimli değillerdi

Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, 0-0 berabere kaldıkları Gençlerbirliği maçının ardından konuştu, kazanamadıkları için üzgün olduğunu belirtti, "Ön taraftaki oyuncular gerçekten bugün hiç verimli değillerdi, pozisyon üretemediler. Birbirlerine alan oluşturamadılar. Tabii ki bu bizi sıkıntıya soktu benim için tek artı iki haftadan beri hanemizde puan var ve iki maçta da gol yemedik." dedi.

Sakaryaspor'da Taner Taşkın'dan özeleştiri: Bugün hiç verimli değillerdi

Trendyol 1. Lig'in 2. haftasında Sakaryaspor, konuk ettiği Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, şu ifadeleri kullandı:

"Kazanmak istiyorduk. Kazanmak için de sahadaydık. İlk 30 dakika rakibe ciddi bir baskı kurmuştuk. Bütün dönen topları da ikinci topları da topladık. Bu baskının sonucunda tabii ki gol istedik ama maalesef üretken değildik. Daha sonra devreye girerken, rakip oyuna ortak oldu ve 15 dakika oyunu dengelediler. İkinci devre risk aldık, oyunu dört dörtlükle çevirdik. Daha ofansif bir oyuncu grubuyla sahadaydık ama maalesef pozisyon üretmekte çok zorlandık. Maçın geneline baktığımız zaman iki takım da çok fazla pozisyon üretemedi. İlk 8 hafta şunu demiştim; çok iyi takımlarla oynayacağız. Hep hedefin içindeki takımlarla oynayacağız Gençlerbirliği bu takımlardan bir tanesiydi. Kazanmayı istiyorduk fakat muvaffak olamadık. Ön taraftaki oyuncular gerçekten bugün hiç verimli değillerdi, pozisyon üretemediler. Birbirlerine alan oluşturamadılar. Tabii ki bu bizi sıkıntıya soktu benim için tek artı iki haftadan beri hanemizde puan var ve iki maçta da gol yemedik. Bunu bir artı olarak görüyorum. Genelde şampiyonluğa oynayan hedefe giden takımlarda maç ortalaması iki puan olduğu zaman mutlaka o hedefin içinde oluyorsunuz. Şu an için iki maçta dört puan var tabii bunu bir teselli olarak söylemiyorum. Her hafta zor geçecek. Her hafta puan varsa bence doğru yoldasınızdır. Bu maç da bunlardan bir tanesiydi. Kazanamadığımız için de üzgünüm"

YORUM YAZ