MENÜ

Sakaryaspor'da Furkan Köse gitti, İbrahim Demir geldi

Tecrübeli kalecisi Furkan Köse ile yollarını ayıran Sakaryaspor, Serik Belediyespor'dan İbrahim Demir'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Sakaryaspor'da Furkan Köse gitti, İbrahim Demir geldi

11 yıl aranın ardından Spor Toto 1. Lig'e dönen Sakaryaspor, tecrübeli kalecisi Furkan Köse ile yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezon 16 resmi maçta oynayan Furkan'a yapılan veda paylaşımında "11 yıl aranın ardından Spor Toto 1.Lig'e yükselme başarımızın paydaşlarından biri olan oyuncumuz Furkan Köse ile yapılan görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Yeşil Siyahlılar, Furkan'ın ayrılığı sonrası Serik Belediyespor'dan İbrahim Demir'i transfer etti ve 27 yaşındaki kaleci ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Serik Belediyespor forması giyen kaleci İbrahim Demir ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Hoş geldin İbrahim!" denildi. İbrahim, geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Serik formasıyla 32 maça çıkmıştı.

YORUM YAZ