MENÜ

Sait Karafırtınalar: Boluspor'dan alınan 1 puan bizim adımıza çok değerli

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, 0-0 berabere kaldıkları Boluspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Bu şartlarda alınan 1 puanın çok değerli olduğunu belirten Karafırtınalar, ''Atabilsek belki buradan 3 puanla ayrılabilirdik. Şampiyonluğa kurulan, 2 hafta üst düzey takımları yenen Boluspor’dan alınan 1 puan bizim adımıza çok değerli.'' dedi.

Sait Karafırtınalar: Boluspor'dan alınan 1 puan bizim adımıza çok değerli

Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında konuk olduğu Boluspor'la 0-0 berabere kalan Adanaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Bu şartlarda alınan 1 puanın çok değerli olduğunu belirten Karafırtınalar, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

''Oyuncularımı kutluyorum. Son haftalarda gösterdiğimiz savunma refleksini burada da gösterdik. Biraz pozisyon bulmakta zorlanıyoruz ama en azından gol yemiyoruz. Bu bizim adımıza sevindirici bir şey. Son dakikalarda yediğimiz goller, verdiğimiz pozisyonlar vardı ama bu hafta biz bulduk. Atabilsek belki buradan 3 puanla ayrılabilirdik. Şampiyonluğa kurulan, 2 hafta üst düzey takımları yenen Boluspor’dan alınan 1 puan bizim adımıza çok değerli.''

YORUM YAZ