MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul yarış tahminleri

10 Ekim Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

CORCOVADO İyi Form Yakaladı..

1.Ayak: Gördüğü koşuda önlerde koşan ancak düzlükte biraz gezinen Acapulco bu kez çok farklı koşacak olup favorimdir. Gördüğü koşudan sonra idmanlarına 1200/1.15, 800/48 işler yapan Acapulco risk alanlar için banko adayımdır. Ancak ilk yarışında çok güvendiğim Hellbent olmadan kupon yazmak zor geliyor. Daha sonra The Power ve bu pistte iyi koşacak olan Hayal Tufanı tercih edilebilir.

2.Ayak: Takip listemdeki taylardan biri olan Princess Balov ilk şansı vereceğim isimdir. Sentetik pist tecrübesi olan bu tay Kocaeli pistinde son yarışlarında iyi koştu. Daha önce şartlı-1 ikincisi olduğu bu pistte formuyla iş yapacaktır. Queen Leonessa en ciddi rakip gibi gözüküyor. KGK ile start alacağı ilk sentetik yarışında çok iyi koşabilecek olan Bathsheba, Son yarışında ön sıralarda şans verdiğim Hoppa, Arrow ve Paçi diğer şans verdiğim atlardır.

Haberin Devamı

3.Ayak: 2400 metre çim pistte yapılacak olan bu yarışta Corcovado favorimdir. Son yarışında Harunhan önünde kazanan bu tay 1900-2100 metrede son 4 yarışında çok iyi koşmuş olup bu formuyla bir kez daha kazanacaktır. Victory Is Ours ise sert rakibidir.

4.Ayak: Son yarışında ciddi favori olan ve ikinci kalan Sahipbey bu yarışı da son ana kadar götürecek olup favorimdir. Bitirebilir odluğu bu koşuda Cankurtbey, Gökkale form olarak bu atın ciddi rakibidir. Montego takibe devam. Alemin Kralı sürprizi yapabilir.

5.Ayak: 1600 metrelik bu koşuda Naçal şansızlığını kırarak ikincilikler sonrası ilk birinciliğini yapmaya çalışacak. Victory Flight form durumu bakımından iyi gözüküyor. Tijiware ve Kobra da takip atlarım. San Marino nun kilosu ağır ama bu kilolar ile daha iyi koşuyor. Geride kalan Masai Mara ve Çalışkanhan ile kapatabileceğimiz bir yarış.

6.Ayak: Günün kapanış koşusunda 1600 metre çimde ilk şansı sert gruplarda iyi koşan Baba Arif gibi güçlü rakibe üç yarıştır geçilen Makriköy favorimdir. Günün alternatif banko ismi olacağını düşündüğüm bu atın rakibi ise Ustaoğlu olacaktır.

1 3 6 2 3 1

Haberin Devamı

/// 4 1 4 ///

5 9 5 5 3

10 // 2

1 6 1

8 7 6

YORUM YAZ