MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

16 Eylül Pazar İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

ALSANCAKLI Hedef Yaptığı Koşuda Kazanmaya Yakın..

1.Ayak: Verdiği uzun aradan sonra gördüğü koşuda üçüncü kalan Crimian Wind favorimdir. Nefes açığını kapatan bu tay kazanabilir. Ancak aynı koşuda geç kalan sprintinde uçarak ara kapatan Kobra bu grupta iş yapabilir. Geçen yarışında önde kaçmayan stilinde koşarsa Caruso ve Gümüş Kafes diğer şans verdiğim atlardır.

2.Ayak: 2800 metrede yapılacak olan Arap atlarının en uzun mesafeli grup yarışında 11 safkan mücadele edecek. Tempo yarışlarında çok iyi olan Cevher bu grupta favorimdir. Mesafeli koşularda tempo yapan rakiplerini son metrelerde geçebilen Serdümen ve Selkut, aynı stilde koşan Altıncı His rakipleridir. Yetim Ahmet ise sürpriz atımdır.

3.Ayak: Son yarışlarında istikrarlı koşan Alsancaklı son 10 yarışında bir kez tabela dışı kaldı. Kalan 9 yarışta 4 ikincilik, 5 üçüncülük yapan Alsancaklı Özcan Yıldırım ile hedeflediği bu grupta bu kez şeytanın bacağını kırar düşüncesindeyim.

Haberin Devamı

4.Ayak: Vala Sidar Koşusu’nda serisini devam ettirmek isteyen Best Spot ilk şansı alabilir. Behramkale ise bu tip mesafe yarışlarında etkili bir at olup boş kalırsa iş yapabilir. Botanvadisi rakibini pek boş bırakmaz. Farilyalı verdiği ara nedeniyle anca sürprize yazılır.

5.Ayak: Maiden bu koşuda ilk şansı Comandat’a vereceğim. Geçen yarışında listeye almadığım ancak Fanatik Webtv yayınında erken gelişim ve kısa mesafede başarılı olacak tay orijinleri analizinde ters koşarsa sürprizi yapacak dediğim Comandat ikincilik yapmıştı. Eyüpşah’ın kolay kazandığı bu yarışta ikinci olurken iyi koşan Comandat’ın rakibi ise Bellini Rose gibi çok iyi taylar veren bir kısrağın yavrusu olan Salazar’dır. İki tayın da bekleme yarışı yaptığını hatırlatırım. Siempre Ganador’un da geçen koşusunda tutarak 4’üncü kaldığı koşuda rahatlığı dikkatmi çekmişti. Üç bekleme yapan tayın favoriler arasında olduğu koşuda önde gidecek ters bir isim sürprizi yapabilir.

6.Ayak: Son yarışlarında Sanberk ardında A3 koşuda ikincilik yapıp İstanbul’da G3 yarışta 4’üncü kalan Umutçiçeği sonra Ankara’ya dönmüştü. Bu şehirde Özcan Yıldırım ile Rusgelin ardında ikincilik yapan kısrak 1600 metre çimde koşmuştu. Başarılarını genelde kumda elde eden Umutçiçeği son iki kum yarışını da iyi koştu ve bu form ile ilk sentetik yarışında favorimdir. Maviyasemin, Derinsultan ve Beyza Sultan rakip gördüğüm isimlerdir.

Haberin Devamı

(4//2.6.8)(7.10.9.1.11)(1)(2.1.3//4)(2.5.6)(4//6.1.2)

YORUM YAZ