MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O, günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

08 Nisan Pazar – İzmir

Zor Program İyi İkramiye Vermeye Aday olup KINOWA Güvendiğim isimdir

Yazar: Şair Gençer O

1.Ayak: Çim pistte 1900 metrede yapılacak olan koşuda ilk şansı Akarca Khan’a vereceğim. Bu atın annesi İzmitli’den dolayı çim pist potansiyeli yüksek gözüküyor. After Market’in de Gr.1 kazanan yavruları 2000-2200’de etkili olduğuna göre pist ve mesafede sıkıntı yaşamaz diye düşünüyorum. Son yarışlarında söz sahibi olan isimlerden Strabon ve Utkun Babacan bu kez mesafeli çim koşuda plasede şanslıdır. Yeni sezonda en ciddi sürprizler bu tip koşularda çıkacağından Inception ve Shane ikilisi de çimdeki koşuları nedeniyle yazılmalıdır.

2.Ayak: Mesafe 1400 metre ve kum pistte hand-16 olan yarışta sürpriz yaşanabilir. Royal Capucino, Sky Hero, Airtouch, Mister Rain, Caferağa ve King Yavuz şans verdiğim atlardır.

3.Ayak: MRA Koşusu 1900 metrede yapılacak olup ilk şans mesafe nedeniyle Can Dadaş’a veriliyor. Ancak son yarışında formunda bir parça gerileme olabileceğine dair izler gördüğümüz Can Dadaş bu grupta bakalım üzerindeki baskıyı nasıl aşacak. Dombra rahat kaldığı gün kazanabildiğini gösterdi. Önde giden rakiplerinin varlığı Kinowa’ya kolay bir galibiyet sağlayabilir düşüncesindeyim.

4.Ayak: Hand -14 olan bu yarışta cazip bir sonuç beklemek gerekir. Kekeçbey ilk şansı vereceğim isimdir. Önde gidecek olan safkanın sonuç üzerinde etkili olmasını bekliyorum. İstanbul’dan giden Gezginci geçen yarışında Erayhan ardında ikinci kalmıştı. Grubun uygunluğu ile şanslı olacaktır. Dedeçam, Kurtşah, Speedy Boy ve Gönül Avcısı bu yarışta olabilecek diğer atlardır.

5.Ayak: Güzelyalı Koşusu 1200 metrede bir sürat koşusu olacak ve öne çıkmasını beklediğim üç isim var. Sultanlar Sultanı, Beyza Sultan ve Tuğalp çok ayırmadan bu grupta iş yapabilecek isimlerdir. Ancak Özerdinç üzerinde G.Kocakaya var ve bu kez farklı koşabilir. Bu atın son çim yarışı oldukça iyiydi.

6.Ayak: Hand-14 olan bu yarışta 1400 metrede mücadele sert geçmeye aday. Sürprizler ile bu koşuya kadar gelecek olan bir altılı olursa bu yarış ile ikramiye daha da büyümeye adaydır. Ekürilerden Koryiğit ilk şans verdiğim isimdir. Bundan sonraki dönemde bu at daha iyi koşacaktır takipte kalalım. Sökmenbey, Su Melek, Savaştepe ve Fatihin gülü diğer şans verdiğim atlardır.



5 2 1 4 1 5
1 6 2 3 2
2 8 5 2 7
6 10 7 7 4
8 11 6 1
13 1


Haberin Devamı
YORUM YAZ