MENÜ

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İzmir at yarış tahminleri

28 Aralık Perşembe İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Jokey avantajıyla VAROLHAN bankomdur

1.Ayak: Son yarışında 1900 metrede Celaliye kazanırken 5’inci kalan Kekeç Bey ilerlettiği form durumu ile bu dönemde bir kez daha kazanacaktır. Mesafenin 1400 metreye dönmesi bu safkanın lehine olacaktır. Abher ve Diyarbeyi’nin rakibi olarak öne çıkacağını düşündüğüm koşuda Nişanlıkız sürpriz atımdır.

2.Ayak: İki yaşlı tayların bu koşudaki mücadelesinde ilk birincilik için aday isimler Big Eagle Girl, Las Terrenas, Let Me Go ve Gün Çiçek olacaktır. Geçtiğimiz gün Adana’da iki Maiden koşuda da H.Karataş’ın bindiği taylar kazanmıştı. Big Eagle Girl bu nedenle ciddi bir jokey avantajına sahip gözüküyor. Son yarışında 4’üncü olurken uyardığımız atlardan biri olan Las Terrenas bu piste adaptasyonu ile ilk rakiptir. Daha sonra Let Me Go ve Gün Çiçek sürpriz atlarımdır.

3.Ayak: Dişi atların yer alacağı hand-16 bu koşuda gücü yakın atlar var ve ilk şansı All I Need’e vereceğim. 1 aylık bir aradan sonra koşacak olan bu atın rakiplerine göre bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum. Gliviana çok iyi formu ile en ciddi rakibidir. Chaste, Bezmi Alem, Golden Ok ve Uçak Kaçtı daha sonra şans verdiğim atlardır.

4.Ayak: Son yarışında 1.28.38 biten 1400’lük mücadelede Royal Capucino, Doyoun Hearted ardında üçüncü kalan Varolhan daha öncesinde Çakaçak – Red Kit önünde kazanmıştı. Bu kez H.Karataş artısı olan tay bankomdur.

5.Ayak: 2000 metrede yapılacak olan Güllük Koşusu’nda ilk şansı Egebeyi’ne vereceğim. Gördüğü koşular arasında Satvet Koşusu’nu 1900 metrede kazanan ve daha sonra Uludağ Koşusu, Kanije Koşusu koşan Egebeyi bu kez kazanmaya yaklaşacağı grupta olduğundan favorimdir. Patroniçe ve Tarıkhan rakipleridir.

6.Ayak: Bölünen Maiden grubun bu koşusunda Grayamazon ilk şans verdiğim isimdir. Tecrübesi yeterli olan bu tay KV8 ikinciliği ve Çaldıran koşmuş olmasının tecrübesi ile bu grupta artık ilk birinciliği ile tanışabilir. Torok yavrusu Lilith en ciddi rakibidir.

7 2 2 5 1 5
2 7 8 9 7
4 8 1 7
6 4 3
6
7

Haberin Devamı
YORUM YAZ