MENÜ

Corona Virüs gündeminde 24 saatte neler oldu? Ölü sayısı kaç? 29 Mart Corona Virüse dair tüm gelişmeler!

Corona virüs Türkiye gündeminin merkezindeki yerini koruyor.. Yeni vaka ve ölü sayıları Türkiye'de ve Dünya'da kaç oldu? Corona virüs haberleri neler? Dünyada neler oluyor? Corona Virüs ilacı bulundu mu? Rüştü Reçber Corona Virüse mi yakalandı? Corona virüs yüzünden kaç kişi öldü? Bu soruların hepsi gün gün Fanatik Tv'de Nihat Uzel'in hazırlayıp sunduğu Corona Virüs Özel Gündemi programında inceleniyor... İşte tüm merak edilenler ve Corona virüs gündemi...

Sağlık bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada 1.704 yeni tanı konduğunu açıklarken, 16 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Bu sonuçlarla Türkiye’deki toplam can kaybı 108’e, vaka sayısı ise 7.402’ye ulaştı.

Türkiye’de toplam 70 hasta iyileşirken, Entübe hasta sayısı 309 ve yoğun bakımda bulunan hasta sayısı ise 445 olarak açıklandı..

Türkiye’de 28 Mart itibariyle toplam 55.464 kişiye test yapılabildi. Bu sayı Türkiye nüfusunun %0,069’una denk geliyor

A Milli Takımımızın yıllar boyunca kalesini koruyan efsane file bekçisi Rüştü Reçber, corona virüse yakalandı. Açıklamayı Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber sosyal medya hesabından paylaştı.

İstanbul valiliğinin aldığı karar doğrultusunda çocukların market ve Pazar yerlerine alınması yasaklandı.

29 Mart itibariyle Dünya genelinde Corona Virüs vakalarının sayısı ise 650.00’i geçti.

Haberin Devamı

Bugün itibariyle corona virüsten iyileşenlerin sayısı 140 bine ulaşırken, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 30,400 oldu.

Hollanda Devlet televizyonu, Çin’in Hollanda’ya sattığı 650.000 N95 maskenin Corona virüse karşı koruma sağlamadığını ve sahte olduğunu açıkladı.

Rusya Federal Biyomedikal Ajansı, Corona Virüsü tedavi edecek ilacın geliştirildiğini duyurdu.

Rusya, 30 Mart 2020 tarihinden itibaren tüm sınırlarını kapatma kararı aldı.

Avrupa’da corona virüsü en yoğun şekilde yaşayan İtalya’da 24 saat içinde 889 kişi hayatını kaybederken, Fransa’da 319 kişi, İspanya’da ise 832 kişi yaşamını yitirdi.

İspanyol Kraliyet ailesinden ilk ölüm haberi geldi. Bourbon Parma Prensesi Maria Teresa hayatını kaybetti.

İrlanda’da ülke genelinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Manchester City, Corona virüs salgınıyla mücadele için stadı Etihad’In kullanımını İngiltere Sağlık Servisi’ne devretti.

Uruguay Futbol Federasyonu, corona virüs salgını nedeniyle milli takım teknik direktörü Oscar Tabarez ve 400 federasyon çalışanının sözleşmelerini askıya aldı.

En fazla vakaya sahip olan Amerika Birleşik Devletleri, bugün 12.200 yeni vaka duyururken, 247 kişi de hayatını kaybetti. Amerika’da toplam vaka sayısı 100.000’i. aştı.

ABD başkanı Donald Trump, ABD tarihinin en büyük ekonomi paketini imzaladı. ABD Hükümeti 2 trilyon dolarlık nakit yardımı sağlanacağını açıkladı.

Haberin Devamı

ABD başkanı Donald Trump, ABD tarihinin en büyük ekonomi paketini imzaladı. ABD Hükümeti 2 trilyon dolarlık nakit yardımı sağlanacağını açıkladı.

Nihat Uzel

YORUM YAZ